http://ehs-web.com

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 9:05 pm

1. Eu nu te-am insultat copile.

E deajuns sa te prezinti cu talente la mine
2. Se pare ca nu rad singur, ci rad cu xtzy.

daca zici tu...
3. Cu atitudinea asta sa te prezintii la pustii cu care stai pe afara, nu la mine.

Sau ce ?
Pe cine mai, ca din cate vad eu tu esti fan Piry dar de tine nu se aude nimic ... in afara de pupaturile din dosul lui Piry that is

Go fuck yourself :)

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 9:11 pm

:lol: copil cu probleme ... doar nu iti inchipui ca ma voi injosi cat sa iti raspund cu aceeasi moneda? doar pentru ca tu esti un troglodit retard nu inseamna ca trebuie sa fiu si eu la fel ... stai in ignoranta ta acolo :lol:

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 9:19 pm

Ma tu ce vrei de la viata ? Vrei sa vina moderatoru sa-mi inchida topicu sau te-ai trezit mai prost de dimineata ? Sau poate vrei sa demonstrezi la tot forumul cat te duce pe tine capul. Stai dracu` in banca ta sau vino pe privat la scandal. Asta-i rubrica evaluari nu 'idioti cu talente' deci abtine-te.

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 9:23 pm

Daca tu ai de gand sa continui cu insultele, atunci da, din partea mea sa inchida cineva topicul. Eu te inteleg ca e greu ca din mahalaua din care vii sa mentii aici o atitudine civilizata fara sa arunci cu insulte in stanga si in dreapta, dar poate faci un efort si te mai ridici putin din mlastina intelectuala in care te zbati, si facem forumul asta un loc mai placut...ce zici? E greu? Doare? Hai ca poti, am eu incredere ca poti. Incearca numai sa gandesti ... e tot ce ti se cere ...

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 9:51 pm

Incearca tu sa nu mai fii asa plin de tine si n-avem probleme. Ti se pare ca esti mai bun la php decat mine ? Ca vad ca razi ca zic ca-s web developer... demonstreaza ca esti mai bun si tac.

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 9:55 pm

:lol: esti mortal ...

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 9:57 pm

Mersi... o sa-l iau ca pe un compliment.

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 9:59 pm

Hopa ... deci se poate sa postezi si fara injurii? Cam tarziu, dar hai ca e bine ...

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 10:06 pm

Ok acuma satura-te si posteaza la subiect daca ai ceva de zis daca nu abtine-te.

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Mie Sep 13, 2006 11:15 pm

Dodo scrie:Incearca tu sa nu mai fii asa plin de tine si n-avem probleme. Ti se pare ca esti mai bun la php decat mine ? Ca vad ca razi ca zic ca-s web developer... demonstreaza ca esti mai bun si tac.

Bobo, din nou iti recomand sa fii mai calm..
Nimeni nu vrea scandal aici, in afara de tine, care ne inviti pe toti pe privat sa ne certam. Noi am trecut de varsta la care ne spargeam cosurile si ne certam cu lumea pe PM, desi habar nu aveam cu cine ne certam.
Daca se face misto aici, se face sa ne mai descretim fruntile si , evident, se face la un nivel care te depaseste.
Nu inteleg de ce atitudinea ta de pupincurist cu "I love Pirahna" si linkuri in semnatura catre siteul singurului moderator de pe aici the face sa te simti "the King of the Forum", sa postezi aiurea pe toate topicurile care se deschid, doar ca sa il ajungi la numar de posturi pe idolul tau :) si sa te iei de oricine vrei tu asa, ca la usa cortului!
Si cine te-a facut pe tine web developer? Arata-ne si noua certificari, diplome sau, daca nu, un portofoliu care sa iti ateste web developerimea :)
Pana acum, nu ai lasat impresia ca ai fi web developăr. Cel putin nu mie..

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 11:34 pm

Nu inteleg de ce atitudinea ta de pupincurist cu "I love Pirahna" si linkuri in semnatura catre siteul singurului moderator de pe aici the face sa te simti "the King of the Forum", sa postezi aiurea pe toate topicurile care se deschid, doar ca sa il ajungi la numar de posturi pe idolul tau Smile si sa te iei de oricine vrei tu asa, ca la usa cortului!

In primul rand e 'I support Pirahna' si nu 'I love Pirahna' ca nu-s gay... si nu cred ca tre sa-ti dau tie explicatii de ce 'I support Pirahna.
Cat despre linkul lui Birkoff e lunga povestea dar o sa o scriu ca sa-ti scoti din cap ca am pus-o ca sa-l perii pe Birkoff sa ma "protejeze".
A fost odata ca niciodata unu Dodo si el si-a pus la semnatura pe forum "spatiu rezervat doritorilor de reclama" ... la misto normal... dupaia cum mesajul deja se invechise... i-a venit ideea sa puna I support Pirahna... ca sa nu fie Pirahna singurul care se suporta... si in plus imi plac ideile lui despre proiecte si sunt fan piry (probleme ?) faza la care Birkoff vazand ca a aparut o reclama in semnatura crede ca era pe bune ca cetateanul Dodo vinde spatiu publicitar in semnatura si cum numarul lui de posturi era in medie 26/zi atunci parea o afacere rentabila... Birkoff il contacteaza pe Dodo si il intreaba cat il costa... la care Dodo il lamureste care-i treaba si cum oricum n-avea ce sa puna in semnatura baga un link interesant (si anume tutorialele lui Birkoff) ... si nu vad care-i problema ta.
End of story... cat despre partea cu web developer n-am zis ca-s web developer atestat ca sa am diploma :) pur si simplu asta-i domeniu in care lucrez si nu trebuie sa-ti dovedesc nimic tie ca nu esti angajator.
PS: Nu crezi ca esti cam mandru de varsta ta ? Cati ani ai de te mandresti in halu` asta cu ei ? Te dai mare ca ai trecut de varsta la care te certai pe PM ... acuma esti la varsta la care te certi in public nu ? Daca vrei sa demonstrezi ca te duce capul mai mult demonstreaza vorbind politicos nu participand la scandal.

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 11:40 pm

Uuu ... devine din ce in ce mai interesant topicul :D

Nu o sa comentez toate aberatiile din postul de mai sus, dar asta m-a dat pe spate:
Daca vrei sa demonstrezi ca te duce capul mai mult demonstreaza vorbind politicos

te-ai gasit :lol:

/edit:
stati, am mai gasit una la fel de penala, si anume astea doua legate:
demonstreaza ca esti mai bun si tac.

nu trebuie sa-ti dovedesc nimic tie ca nu esti angajator.

Pai ce facem fetele, ne contrazicem singuri?

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 11:49 pm

Eu personal am postat tot ce-am avut de zis... certati-va singuri ca vad ca voi sunteti aia care 'au trecut de varsta la care se cearta pe forumuri' si totusi lungiti cearta pana maine.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Sep 13, 2006 11:55 pm

va las singuri cateva ore si uite ce iese ... :lol:

ia liniste toti ... nu vreti sa-l infuriati pe piry nu ? :lol: (devin foarte violent cand sunt nervos)

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Joi Sep 14, 2006 12:47 am

si cum numarul lui de posturi era in medie 26/zi atunci parea o afacere rentabila... Birkoff il contacteaza pe Dodo si il intreaba cat il costa...

L.a.m.e :x
Si, tot in medie, cate din alea 26/zi nu erau off-topic, sau cate erau pertinente?
Sau, vorba vine, nu mai conteaza! Afacerea sa mearga! Cu cat dai linkul acum?
Daca vrei sa demonstrezi ca te duce capul mai mult demonstreaza vorbind politicos nu participand la scandal.

Cred ca te-am jignit vorbindu-ti mai politicos decat poti duce. Imi cer scuze.
Uuu ... devine din ce in ce mai interesant topicul

Vic, devine din ce in ce mai neinteresant forumul...

Later edit: propun sa incheiem aici off-topicul. Cred ca fiecare si-a spus parerea despre dlogul lui Bobo. Asteptam sa tina cont de sugestii si sa ni-l arate apoi, pastrand aceeasi atitudine profesionista.

Înapoi la “Evaluare site”