Am nevoie de un script de facturare.

Discută aici despre procesoare de plăţi, plăţi electronice, soluţii software de comerţ electronic, "shopping cart", SSL, certificate digitale, tranzacţii online securizate, PayPal, Skrill (MoneyBookers), payU(ePayment), MobilPay .

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

eugenmt
New Member

Am nevoie de un script de facturare.

Mesajde eugenmt » Joi Iul 10, 2008 9:30 pm

Salutare. am urmatoarea problema. Am un site facut in joomla, un cont de reseller si as avea nevoie de un script de whois si facturare in limba romana pe care sa-l integrez acolo in site. Puteti sa-mi dati o adresa ceva. As vrea sa fie un pret destul de bun pentru ca nu cred ca-mi permit un script scump (sute de dolari adica) . In php sunt incepator(varza) si un script complicat sau scump nu m-ar ajuta decat daca gasesc ceva tutoriale. Va multumesc!

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Vin Iul 11, 2008 10:55 am

Am eu o aplicatie de facturare dar nu cred ca merge integrata cu joomla, eventual doar sa o pui intr-un director separat si sa dai link spre ea...
Vb pe mess detalii, uite aici un demo http://www.integral.ro/mb/
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

David
Senior Member

Mesajde David » Dum Iul 13, 2008 12:21 am

Înapoi la “Comert electronic”