2 intrebari
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
file_get_contents() imi returneaza informatsia din fisier ca fiind textuala, adica o gramada de text de tipul "%Ф®Ј!УkFJЙ—|џИ.}.lz6@о)7Їч‡з\3jЌ!bЂA'2ЋёгїsЏО«ѕҐp0<Б»9яX§Ѕ/h‡Кz–1ХФ~4‚x‰Зїќy«к—,ЂLК®IyюµЦµ6ќi-МЃdЋ% FвIАg?" dar scriptul ruleaza shi acuma pot deja sa folosesc denumirea fisierului redimensionat, de tipul "CACHE_w=100_h=100_avatar.jpg". fac un pas de prisos, dar daca nu am ceva care sa-mi returneze adresa dintr-o data ce sa fac... oricum multsumesc.
cat tsine prima problema, sincer nu credeam ca e asha de simplu, ma gandeam ca exista vre-o sistema mai complicata, dar e asha de simplu... rushine mie ca nu mi-am dat seama singur
cat tsine prima problema, sincer nu credeam ca e asha de simplu, ma gandeam ca exista vre-o sistema mai complicata, dar e asha de simplu... rushine mie ca nu mi-am dat seama singur
- vectorialpx
- Senior Member
ziceti va rog ce trebuie de pus in content-type, m-am intalnit si eu cu aceeasi problema si pina acum nu am hotarit-o, nu am gasit nici informatie referitor la acest content-type. cum am inteles de mai sus din intrebare daca face run din browser la adresa data (resize.php?...) ea intoarce calea spre imagine, daca e asa scriptul ar trebui sa mearga si in img src, aici m-am blocat si eu, va rog sa ma ajutati cu content-type