Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Diverse Discuţii generale Editor FREE html

Editor FREE html

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Mesaj Joi Feb 07, 2008 12:59 pm
bsm Junior Member

As vrea sa stiu si eu ce solutii exista ca editor WYSIWYG(editoare free html) pentru content web? care nu sunt pline de bug-uri sau exploit-uri

voi ce folositi?

Mesaj Joi Feb 07, 2008 1:12 pm
kleampa Avatar utilizator
Senior Member

Mesaj Joi Feb 07, 2008 2:54 pm
catalinxpro Avatar utilizator
Average Member

PageBreeze Free HTML Editor

Mesaj Joi Feb 07, 2008 3:48 pm
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

Am folosit intai TinyMCE, dar nu s-a dovedit suficient de puternic si de aceea m-am oprit si eu la FCKEditor. Mananca cam multe resurse, dar isi face treaba.
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Mie Feb 13, 2008 3:40 pm
carco Senior Member

ia jucati-va si cu spaw
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Mesaj Mie Feb 13, 2008 5:16 pm
vectorialpx Avatar utilizator
Senior Member

bsm, ai dat un tur prin forum... tocmai postasem eu [acum ceva zile] o asemenea problema - e la Discutii_generale, acolo unde trebuie sa fie si thread-ul asta... vrei sa ne prezinti vr-un cod ceva cu post-ul asta!? 8O
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=14826 [asta e thread-ul]

edit // se pare ca eu am fost cel care n-a cautat... postul asta fiind inaintea postului meu [oricum, era postat aiurea la Cod PHP]

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Discuţii generale

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România