http://www.aparat-aer-conditionat.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

ciucaandrei
Junior Member

http://www.aparat-aer-conditionat.ro

Mesajde ciucaandrei » Joi Ian 31, 2008 7:47 pm

Am facut un magazin virtual .

Am pus ordonari , filtrari , producatori .. Are partea de admin destul de interesanta si am stat ceva sa o fac. Asta e cam varianta finala , eu nu am mai gasit buguri.

As vrea sa stiu cum vi se pare ca functionalitate si ca design

mersi

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Ian 31, 2008 9:13 pm

e praf... sunt multe bug-uri si multe chestiuni de zis asa ca nu ar avea sens sa pierd timpul... se incarca oribil, apas pe cautare si apare "Ordoneaza Dupa: Pret Nume Data", nu ai padding-uri in anumite locuri, link-urile sunt cu litere mari si ai rewrite "pe alocuri" dar vrei sa-l vinzi... :) [Bafta!]

vezi ca ma lasi sa introduc tag-uri HTML si, nu e prea indicat... urmeaza sa postezi pe forum de ce ai troieni si probleme

[offtopic]
auzisem acum ceva vreme de cineva ca o sa ii faca cineva un magazin on-line de 300E iar pe mine m-a unflat rasul... acum vad ca se poate :lol:

edit // m-am uitat pe la trafic.ro si pot sa cred ca ai postat si pentru promovare dar... in fine, sa zicem ca accept ca vrei evaluare..

NooK
Average Member

Mesajde NooK » Joi Ian 31, 2008 10:07 pm

Nimic special pana am gasit asta :
http://img177.imageshack.us/img177/5685/mgtk5.jpg
Daca era altcineva cu intentii rele iti facea praf baza de date.Asta mi se pare o problema GRAVA de securitate.

ciucaandrei
Junior Member

Mesajde ciucaandrei » Vin Feb 01, 2008 3:29 pm

1)poti sa cauti si dupa ce ai produsele poti sa le ordonezi daca vrei
2)toate linkurile cu mod rewrite sunt indexate iar cele dinamice nu sunt indexate(au nofollow)
3)daca tu faci un site si dupa prima zi dupa ce il pui pe net te rankezi bine pe toti termenii pe care ii, te rog foarte mult sa imi spui cum faci
4)http://img177.imageshack.us/img177/5685/mgtk5.th.jpg nu apare nimic

gargamel25
Junior Member

Mesajde gargamel25 » Vin Feb 01, 2008 4:03 pm

mi se pare acceptabil am vazut chestii cu mult mai nashpa...

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Vin Feb 01, 2008 6:15 pm

imaginea e http://img177.imageshack.us/img177/5685/mgtk5.jpg
[eu am modificat post-ul lui NooK]

nu vreau sa-ti fac anti-reclama [desi, sunt sigur ca deja am facut] insa site-ul se vede ca e facut de un incepator insa, cum ziceam, multa bafta!

ciucaandrei
Junior Member

Mesajde ciucaandrei » Vin Feb 01, 2008 6:52 pm

pe admin lasasem user/parola admin/admin si am vazut ca s-a logat cineva de pe 92.82.160.75 pe la 1 noaptea . am schimbat parola . sa vad acum daca se mai poate intra. daca mai intra acum chiar e o problema:(

ciucaandrei
Junior Member

Mesajde ciucaandrei » Sâm Feb 02, 2008 10:00 am

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Sâm Feb 02, 2008 10:06 am

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Sâm Feb 02, 2008 1:56 pm

adica, daca eu ma duc sa pun faianta si, merg la gigi becali... iau 3000 de E dar daca merg la ionel iau 100?... raspunsul meu e NU!

eu iau bani pe ce muncesc nu pe tipul de client... cat muncesc la unul, atat si la altul, aceeasi calitate, acelasi timp investit, aceeasi bani...

firmele mari au timpi de executie mai mare [si calitate buna] si asta e motivul pentru care [pot] au un pret mai ridicat. "mai ridicat" nu inseamna de 10 ori mai mult, in nici un caz 8O Ideea e ca trebuie sa se mentina pe piata si, de fapt, preturile mici ii fac sa fie niste concurenti dati draq

Daca tu nu stii sa-ti evaluezi munca, asta e strict "your business"... dar daca ajungi la preturi de genul asta atunci te situezi in cateforia sclavilor ce se multumesc cu putin dar totodata trebuie sa-ti cunosti limitele

sincer [ti-am mai zis]... ca si pret mie mi se pare mult, pentru ca exista magazine on-line de-a moaka care, nu numai ca fac mult mai mult de atat dar au si un cod stabil, sigur si... de ce nu, un design placut...

Altceva, eu ma numesc moderator... nu-mi iau bani din ceea ce scriu aici. Traiesc din web momentan si, nu mi-e rusine s-o spun ca sunt un programator de nivel mediu dar sunt foarte stresat de oamenii care incearca sa creada ca sunt programatori pe piata asta... e vorba de calitate, nu doar de un dns pe care pui text ;)

n-ai rezolvat xss-ul ala
http://www.aparat-aer-conditionat.ro/Ae ... BTU-1.html
ar fi bine sa pui la afisare [sau la inserare] htmlspecialchars...

ciucaandrei
Junior Member

Mesajde ciucaandrei » Sâm Feb 02, 2008 7:28 pm

mihaitha nu ma suparasem doar ma amuzam. la noi in tara chestia asta cu testat timp de 2 luni de o echipa de 10 oameni nu cred ca s-a intamplat pentru un site normal(nu neogen sau ceva). la noi o firma chiar daca e mare face proiectul in bataie de joc pentru a-l termina cat mai repede si angajeaza incepatori pentru a le da leafa cat mai mica. asa suntem noi romanii pana la urma. Totusi ma mir ca spuneti ca pretul unui site nu depinde de cine il vinde si cine il cumpara. o fima totusi incearca sa isi faca un portofoliu cat mai complex exact pentru a face rost de clienti mai mari. si din cauza asta inceputul oricarei firme de programare(mai ales una facuta de un student chiar daca stie sa faca ceva de calitate) e mai dificil. sunt unii care chiar lucreaza pe gratis sau aproape pe gratis la inceput . deobicei cei care lucreaza pe proiecte stiu asta pentru ca au fost si ei mici odata. nu prea ne nastem programatori(in cazul lui octavian nu ma pronunt). nu zic poate un site facut de o firma mare pentru o firma mare are mai multe detalii mai bine puse la punct dar nu prea cred ca asta justifica o diferenta gigantica de pret.

octavian exista magazine on-line de-a moaka dar deobicei un client mai vrea si modificari. sa faci modificari pe un magazin ca zen cart e destul de greu .cam trebuie sa te uiti cum e scris. sa faci modificari pe scriptul tau e destul de simplu(daca e cat de cat bine facut). stiu firme mari de programare care nu folosesc decat functii de mysql si in rest scriu totul intr-un fis fara sa foloseasca nici macar templaturi. e mai rapid codu cel drept dar dureaza mai mult sa il faci si trebuie sa te rogi la dumnezeu sa nu fie multe buguri sau sa nu iti ceara clientul o modificare(pentru o modificare mai complexa iesi mai repede daca rescri codu). la faza cu htmlspecialchars trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit ca e cineva atat de distrus incat sa bage js intr-un site de care nimeni nu a auzit. iti multumesc ca mi-ai demonstrat. am impresia ca multi oameni se pricep foarte bine la a critica dar nu stiu cat de priceputi sunt cand e vorba sa faca ei ceva.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Feb 02, 2008 8:28 pm

|

ciucaandrei
Junior Member

Mesajde ciucaandrei » Sâm Feb 02, 2008 9:36 pm

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Sâm Feb 02, 2008 10:55 pm

ciucaandrei
Junior Member