Site florarie online

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

Iorguzu30
PHPRomania Supporter

Site florarie online

Mesajde Iorguzu30 » Dum Dec 02, 2007 6:34 pm

Salut, as vrea si eu o parere va rog despre acest site: rapsodiedesfleurs.ro , cam ce ar putea fi imbunatatit.

Multumesc frumos

mblaky
Average Member

Mesajde mblaky » Dum Dec 02, 2007 7:49 pm

cred ca ar trebui sa mai modifici un pic fonturile. meniu e putin cam simplu. restu imi place :) ... mai ales banneru 8)

ADYRS
Senior Member

Mesajde ADYRS » Lun Dec 03, 2007 9:37 pm

compara-l cu http://www.buchete.ro/ si vezi unde te situezi!
Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce....

Tzk
Average Member

Mesajde Tzk » Lun Dec 03, 2007 10:37 pm

Daca tot ai inclus css... foloseste-l cum ar trebui pentru ca sincer sa fiu nu se vede ca tu ai css pe pagina aia.
Edit: Am intrat aici: http://rapsodiedesfleurs.ro/poeme.html. Dand scroll in jos... am ramas fara comentarii (ma refer la textul de culoare neagra pe fundal alb... cam sec nu-i asa?). Poti folosi un pattern sau macar o culoare pentru background pentru ca asa cum e, atat de nefinisat e greu de inghitit.

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Mar Dec 04, 2007 10:41 am

Recomand tuturor care posteaza un site la evaluare sa citeasca criticile aduse celorlalte site-uri (preferabil chiar inainte sa se apuce de lucru). Veti observa ca tuturor site-urilor scrise in font-uri cu serife li s-a reprosat acest lucru. Pe web NU SE FOLOSESC FONTURI CU SERIFE!!! LASATI-LE TIPOGRAFIILOR!

Phew... acum ca m-am calmat, recomand revizuirea script-ului de conectare la mysql. Paginile 'oferte speciale' si 'lista produse', care banuiesc ca sunt singurele cu continut dinamic, mi-au crapat. In rest mi se pare sec si prea simplu. Needs a good redesign.

Înapoi la “Evaluare site”