conexiune la o baza de date remote URGEEENNT :(

Întrebări legate de conectarea la baze de date MySQL prin intermediul PHP

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

PHP_Junior
PHPRomania Supporter

conexiune la o baza de date remote URGEEENNT :(

Mesajde PHP_Junior » Joi Noi 08, 2007 5:16 pm

Ok chestia e foarte delicata deci fiti atenti:

Problema sta in felul urmator ..:

Eu am un server principal si un server auxiliar .. pe serverul principal am spatiul si banda limitata ..asa ca doresc sa folosesc spatiul de pe servereul auxiliar .. am incercat diverse chestii si nu merge .. :((( eu vreau sa ma conectez de pe serverul principal la baza de date de pe cel auxiliar ..
mentionez( desi nu stiu daca am voie sa pun link il pun nu vreau sa fie considerat spam .. daca adminii ajung la concluzia ca e spam sa stearga link-urile dar nu mesajul) ca serverul principal este www.portalulmeu.com .. si cel de-al doilea server se afla pe 3x.ro mai exact www.maxxweb.3x.ro .. motivul pentru care am ales solutia asta cu serverul pe 3x .. e ca vreau sa fac un automatism .. cand adminul de pe servu de pe 3x uploadeaza un fisier sa imi introduca informatiile in baza de date de pe 3x iar portalulmeu.com sa preia baza de date si sa o exploateze .. HELP ME AM NEVOIE DE ASTA URGENT ..pe bune .. am incercat diverse chestii da n-am reusit ...

p.s. incercati sa oferiti solutii cat mai simplu posibile . ! chiar daca vor fi nesigure .. sunt bine venite ..!

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Noi 08, 2007 8:26 pm

ai incercat sa te conectezi cu host, user si parola... pur si simplu?

PS: vezi ca poate daca pui 10 de E si 15 de N poate se rezolva 8O

PHP_Junior
PHPRomania Supporter

Mesajde PHP_Junior » Vin Noi 09, 2007 5:09 pm

da .. asta a fost primu lucru pe care l-am incercat .. .. si imi zice ca nu am acces e o chestie de genu : "hostu nu are aces la server" .. :( ..
am incercat sa conectez pm.com la 3x si invers si tot n-a mers ..
cand incerc sa conectez 3x-u la pm imi zice ca nu gaseste server www.3x.ro .. acum faza e ca astia de la 3x nu dau in informatii numele serverului de mysql ,,,

NooK
Average Member

Mesajde NooK » Vin Noi 09, 2007 6:06 pm

Pai tu la ce te conectezi atunci ?

PHP_Junior
PHPRomania Supporter

Mesajde PHP_Junior » Sâm Noi 10, 2007 4:05 pm

pai de pe pm.com la 3x .. am tot incercat si daca am azut ca nu merge am incercat invers adica de la 3x la pm.com si acolo stiu clar care e serverul .. si tot imi spune ca nu poate sa se conecteze

dechim
Senior Member

Mesajde dechim » Sâm Noi 10, 2007 6:49 pm

"PHP supports libcurl, a library created by Daniel Stenberg, that allows you to connect and communicate to many different types of servers with many different types of protocols. libcurl currently supports the http, https, ftp, gopher, telnet, dict, file, and ldap protocols. libcurl also supports HTTPS certificates, HTTP POST, HTTP PUT, FTP uploading (this can also be done with PHP's ftp extension), HTTP form based upload, proxies, cookies, and user+password authentication."

http://www.php.net/curl

Poate te ajuta!

ebogdan
Senior Member

Mesajde ebogdan » Lun Noi 12, 2007 1:04 pm

Oricum cred ca iti pierzi timpul degeaba, nici un provider nu ar data vreodata acces liber la serverele de BD din afara. Adica pe romaneste: cred ca nu ai acces la serverul de BD de la 3x.ro decat de pe el insusi sau de pe alte servere de web tot de la 3x.ro (asta daca au facut configuratia cu cap).

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Lun Noi 12, 2007 1:40 pm

daca serverul sql de la 3x accepta numai conexiuni de pe propriile servere, atunci ar fi bine sa investesti si tu in propriul server.

Înapoi la “MySQL”