Ce scop are messengerul?
Moderator: Moderatori
- smallAdmin
- Average Member
-
doar in trecere
Da-ti o fuga pe la http://eksplode.as.ro si veti vedea un messenger scris integral in PHP , functional de mai bine de cateva luni .
-
ExpertPHP
PHP Messenger
Hmm .. interesant .. ar fi si mai interesant daca ar fii un mijloc de comunicare care inglobeaza RFC -ul IRC , DC++ si Messenger intr-un Flash gen Macromedia Communication Server MX , toate astea le-as putea realiaza ... dar nu vad rostu' "FREE" .. adika pe bani ash face avand la indemana posibilitatea unei noi extensii de PHP scrise in C++ ...
Daca doriti sa fie free , dati-mi un motiv "strong"...
GoodBye ...
ExpertPHP : expert.no-ip.org
Daca doriti sa fie free , dati-mi un motiv "strong"...
GoodBye ...
ExpertPHP : expert.no-ip.org
-
bellarchitect
- PHPRomania Supporter
daca vreti aruncati o privire la adresa . este un site de dating cu messenger. doar utilizatorii care au platit pot trimite mesage. cei care au cont gratuit pot doar primi.
la vremea respectiva nu stiam Actionscript, asa ca partea clientului este facuta in Javascript. Singura chestie naspa este ca toate mesajele care apar pe ecran sunt memorate in mysql, si daca sunt multi utilizatori conectati pot sufoca baza de date. In rest problemele de Javascript cum ar fi refresh-ul discret al paginii, sau ferestre multiple pt fiecare buddy (gen YIM) au fost rezolvate.
un astfel de messenger este bun atunci cand comunicarea intre buddies este pe bani
. sau pentru asistenta online.
deci, mai vrea careva sa faca ceva ?
la vremea respectiva nu stiam Actionscript, asa ca partea clientului este facuta in Javascript. Singura chestie naspa este ca toate mesajele care apar pe ecran sunt memorate in mysql, si daca sunt multi utilizatori conectati pot sufoca baza de date. In rest problemele de Javascript cum ar fi refresh-ul discret al paginii, sau ferestre multiple pt fiecare buddy (gen YIM) au fost rezolvate.
un astfel de messenger este bun atunci cand comunicarea intre buddies este pe bani
deci, mai vrea careva sa faca ceva ?
- NoBoss
- PHPRomania Supporter
messenger?=dead
think twice - act once.
- Radu Cristian
- PHPRomania Supporter
Nu ca m-as pricepe....
Orice sut in c#@ este un pas inainte!