adsene pe 2 site-uri diferite

Discutii si ultimele stiri despre Google, PageRank, Indexare, AdWords, AdSense, GoogleBot, Blogger, Picasa, Google Sitemap, Gmail, Google+, Analytics, Product Search, Webmaster Tools

Moderator: Moderatori

badtiger
Senior Member

adsene pe 2 site-uri diferite

Mesajde badtiger » Vin Apr 13, 2007 1:01 pm

am un site in engleza pe care am pus codul de adsene si inca 1 in romana pe care am pus acelasi cod adsene...
problma este ca primul site este inregistrat pe un user (sitemap si alea alea) iar ala in romana pe alt user....
problema mea este.... este corect ce fac?

xportweb
Junior Member

Mesajde xportweb » Lun Oct 01, 2007 8:17 am

ai voie sa pui codul pe adsense pe cate pagini vrei tu (din cate stiu eu) atat timp cat este acelasi cod de pe un singur cont folosit de catre tine. citeste si tu cu atentie la google. com/adsense/support/bin/answer.py?hl=en&answer=48182

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Lun Oct 01, 2007 10:02 am

Poti linistit sa folosesti acelasi cont. AdSense tocmai asta inseamna, ca ofera reclamele in functie de continutul paginii si de limba in care este scrisa. Noi avem AdSense de pe acelasi cont pe doua pagini, una in germana si cealalta in romana, si merge brici.

c_n_m
New Member

Mesajde c_n_m » Vin Oct 05, 2007 2:16 pm

Nu ai nici o problema cu a pune AdSense in modalitatea descrisa mai sus, iar daca doresti evidentierea separata penru fiecare site a afisarilor si clickurilor, poti folosi "channels": declari 2 canale si folosesti cate unul pe fiecare site.

Înapoi la “Google”