Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Baze de date Alte baze de date Vreau sa aflu adresa MAC a userului (SQL2000)

Vreau sa aflu adresa MAC a userului (SQL2000)

Întrebări legate de conectarea la alte baze de date relaţionale [PostgreSQL, mSQL, Oracle, Sybase, MS SQL Server] sau despre limbajul SQL în general.

Albert Junior Member

Salutare

Am o problema de securitate. Un utilizator a aflat parola de admin si s-a logat de pe statia lui intr-o aplicatie ce are la baza o BD MSSQL. Am pe baza un fel de audit, dar nu ma ajuta pentru ca imi afiseaza doar cine (adica userul) s-a logat si ce modificari a facut. Asa ca nu pot demonstra cine a intrat cu userul de admin. Am vazut ca in Enterprise Manager, la Management, Curent Activity imi afiseaza la 'Network Address' adresa MAC a placii de retea. Acum asa vrea sa folosesc aceasta adresa si sa o salvez in audit pentru a vedea si de pe ce calculator se logeaza utilizatorii.

Problema e ca nu am gasit in documentatia SQLServer 2000 nici o functie care sa imi returneze adresa placii de retea.
Stie cineva????

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Alte baze de date

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România