Intrebare

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

gloobal_design
Average Member

Intrebare

Mesajde gloobal_design » Dum Iul 15, 2007 5:02 am

Salut, stie cineva un script php bun pentru transformarea unei pagini html in format gif, jpg sau png in afara de webthumb deoarece acesta foloseste si un fisier exe mai exact IECapt.exe, daca stiti ceva la fel de bun dar fara a fi nevoie sa se execute prin fisire de tip .exe va rog sa-mi spuneti si mie.

Va multumesc.

Cosmin Chiru
Senior Member

Mesajde Cosmin Chiru » Dum Iul 15, 2007 11:05 am

gloobal_design
Average Member

Mesajde gloobal_design » Dum Iul 15, 2007 5:01 pm

Nu, man acest script nu este ceea ce caut eu, eu vreau sa folosesc scriptul pentru un director web care atunci cand cineva inregistraza site-ul, scriptul respectiv sa-mi salveze pagina site-ului din html in imagine. Scriptul care l-am dat exemplu mai sus imi functioneaza perfect pe localhost dar nu imi da voie sa execut fisierul .exe cand il urc pe serverul unde am gazduit site-ul si fara acest fisier nu functioneaza.

Astept alte variante sau eventual un script testat de voi.

gloobal_design
Average Member

Mesajde gloobal_design » Lun Iul 16, 2007 12:47 pm

Ok, se pare ca nu stie nimeni un astfel de script, nu-mi ramane decat sa folosesc scriptul gasit de mine. :roll:

Rares_Pintea
Average Member

Mesajde Rares_Pintea » Lun Iul 16, 2007 2:11 pm

use this :

http://shots.snap.com/preview/?url=http ... ect=1&sc=0

tot pt. un director web am folosit si eu asa ceva .. mai exact Snap :P

Fa-ti un cont la ei .. iti dau ei API key-ul tau .. etc

Bafta

gloobal_design
Average Member

Mesajde gloobal_design » Lun Iul 16, 2007 3:27 pm

Scriptul de care zici tu il stiu si eu dar eu am nevoie de alceva daca te uiti la exemplul pe care l-am dat cand am deschis acest topic vei vedea ce face acesta iar eu doresc sa-l mai dezvolt putin ca sa fie bun pentru ceea ce am eu nevoie dar nu pot inlocui fisierul .exe cu alte functii php si asta ma incurca, oricum sper sa gasesc un hosting care sa-mi accepte rularea de fisiere .exe ca sa pot face ceea ce doresc cu scriptul.
Directorul web pe care il realizez nu v-a fi unul simplu de genu directoarelor care doar afiseaza o poza mica a fiecarui site si de aceea nu o sa am timp sa iau eu pozele site-urilor de diferite marimi si sa le salvez ci vreau sa dezvolt scriptul mentionat mai sus pentru a-mi face aceste lucruri automat.

Înapoi la “Cod PHP”