Se poate construi un site de la 'Netcafe?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Se poate construi un site de la 'Netcafe?
Va salut!Am facut pana acum siteuri gratuite ajutat de Home,Neogen sau Yahoo.Acum am cumparat un domeniu dar nu am acasa calculator si as vrea sa stiu daca pot sa-mi fac singur un site la orice Internetcafe.Nu am reusit sa gasesc raspuns la aceasta intrebare pe Google.
teoretic
teoretic poti sa faci webdesign si programare web de oriunde ai o conexiune la internet.
Practic insa.....fara niste aplicatii....cel putin la grafica, calitatea o sa lase de dorit.
Si stau sa ma gandesc......cine mai editeaza php cu notepad-ul ?
Oricum daca e sa faci un pariu pe tema asta.....il castigi.
Stima,
PUIU
P.S. Cand faci ceva, de la netcafe, pune si tu un link aici sa vedem si noi.
Nu de alta dar este ceva inedit....
Practic insa.....fara niste aplicatii....cel putin la grafica, calitatea o sa lase de dorit.
Si stau sa ma gandesc......cine mai editeaza php cu notepad-ul ?
Oricum daca e sa faci un pariu pe tema asta.....il castigi.
Stima,
PUIU
P.S. Cand faci ceva, de la netcafe, pune si tu un link aici sa vedem si noi.
Nu de alta dar este ceva inedit....
~:>
-
cigraphics
- Senior Member
- gabysolomon
- Senior Member
puiu ... uni profesori predau html, css facute in notepad ... nu pentru ca nu au aflat ca sunt editoare gratis .. ci pentru a face elevul sa invete sintaxa ...
ca daca ar folosi un editor care le autocompleteaza ... sau mai rau ... folosesc interfata grafica ... nu mai invata sintaxa
Cel putin asta sustin ei
ca daca ar folosi un editor care le autocompleteaza ... sau mai rau ... folosesc interfata grafica ... nu mai invata sintaxa
Cel putin asta sustin ei
| | |
|
|
- gabysolomon
- Senior Member
-
cigraphics
- Senior Member
-
iulius15
- PHPRomania Supporter
ca sa revenim la topic... eu zic ca nu poti face din cauza restrictiilor... adik stai nitel... depinde de netcafe acum: daca ala nu te lasa decat sa dai clic pe browser sau pe joc e ceva mai greu... poate chiar imposibil(desi cica: "nothing is imposible")
s-ar putea sa gasesti un site care sa fie asa de binevoitor incat sa te lase sa scrii codul si sa ti-l salveze el si sa ti-l mai si uploadeze... dar slabe sanse
in orice caz cred ca daca ai scrie codul aici s-ar gasi un om de treaba sa ti-l uploadeze
(esti oricum un caz rar... adica eu am site dar nu am bani de domeniu si tu ai domeniu si nu ai site... si nici cum sa-l faci)
s-ar putea sa gasesti un site care sa fie asa de binevoitor incat sa te lase sa scrii codul si sa ti-l salveze el si sa ti-l mai si uploadeze... dar slabe sanse
in orice caz cred ca daca ai scrie codul aici s-ar gasi un om de treaba sa ti-l uploadeze
(esti oricum un caz rar... adica eu am site dar nu am bani de domeniu si tu ai domeniu si nu ai site... si nici cum sa-l faci)
Hi People
!Ma bucur k topicul meu a starnit un asa interes,sincer nu ma asteptam.C cod e mai bun in Notepad-HTML sau PHP ?Cred k acesta din urma ,dar va trebui sa-mi gasesc un server web care are instalat PHP.Ori o sa folosesc www.ultraedit.com ori o interfata grafica.Multumesc ptr.incurajare Puiu!Din c zici tu Copyright-ar trebui ori sa-mi cumpar calculator,ori sa-mi gasesc un amic care lucreaza la un Netcafe.Iulius domeniul m-a costat 150lei,care e adresa siteului tau d zici k nu ai domeniu?