xhost.ro - free host cu adevarat profesional
Moderator: Moderatori
xhost.ro - free host cu adevarat profesional
Dupa toate criteriile de apreciere a unui hoster free, parerea mea e ca xhost.ro este cu adevarat remarcabil (in peisajul romanesc).
- gabysolomon
- Senior Member
adevarat dar de multe ori hosturile la preturi f. mici sunt mai rele decat cele gratuite.
2 exemple :
- am cumparat un cont de resseler in america dpmshosting.com la un pret de promotie de 70$/an ... dupa 3 luni ma anuntat ca in trei zile inchide toate serverele
- cont de hosting in romania .... 100$/an avea pe site uptime de 99,5% ... dupa o verificare facuta de mine uptime-ul a fost de 80% .... raspunsul lor ... va platim perioada de downtime ..
asa ca primesti cat dai
2 exemple :
- am cumparat un cont de resseler in america dpmshosting.com la un pret de promotie de 70$/an ... dupa 3 luni ma anuntat ca in trei zile inchide toate serverele
- cont de hosting in romania .... 100$/an avea pe site uptime de 99,5% ... dupa o verificare facuta de mine uptime-ul a fost de 80% .... raspunsul lor ... va platim perioada de downtime ..
asa ca primesti cat dai
| | |
|
|
Imi pare rau sa va aunt dar cei de la X-Host sunt cu adevarat penibili. Contorizare la trafic... nasol. Incercati serviciile Evolva (http://evonet.ro). 1GB Webspace, Trafic NECONTORIZAT, baza de date MySQL 5MB, subdomenii, conturi de mail, ce sa va mai zic? 100% Romanian
- gabysolomon
- Senior Member
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”