De Craciun - un site tematic
Moderatori: cristi, Moderatori
- gabysolomon
- Senior Member
- fabby
- Senior Member
nu prea am ce sa critic la el..e simpaticut
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
-
micael
- Senior Member
nu e chiar asa de rau...si o sa spun iarasi ce am mai spus in citeva rinduri...
de cenu va limitati sa va spuneti parerea intr-o maniera civilizata...
design jegos? ce e aia? oare tot ce faceti voi e extraordinar-deasupra-oricarei-critici?
in ce ma priveste, eu respect munca fiecaruia in primul rind...apoi, daca MI SE PARE (fiindca... domnilor... nu sintem regii neincoronati ai esteticii si bunului-gust) ca ceva ar arata mai bine, altfel, ii spun parerea mea...
in fine... o seara buna sa aveti...sectiunea asta uneori imi lasa un gust amar..
de cenu va limitati sa va spuneti parerea intr-o maniera civilizata...
design jegos? ce e aia? oare tot ce faceti voi e extraordinar-deasupra-oricarei-critici?
in ce ma priveste, eu respect munca fiecaruia in primul rind...apoi, daca MI SE PARE (fiindca... domnilor... nu sintem regii neincoronati ai esteticii si bunului-gust) ca ceva ar arata mai bine, altfel, ii spun parerea mea...
in fine... o seara buna sa aveti...sectiunea asta uneori imi lasa un gust amar..
nu trageti in pianist...face si el ce poate!
(To avoid the criticism: say nothing, do nothing, be nothing!)
(To avoid the criticism: say nothing, do nothing, be nothing!)
adevarul e ca nu am mai vazut un review adevarat cam de multisor. da, uni useri sunt mai brutali in exprimare.. cateodata le dau dreptate.. cand un site nu iti place din prima.. apoi nu mai iti arde de nici un review si te exprimi mai pe sleau : site jegos. Asta nu inseamna ca saracul nu este bun sau e cine stie cum.. ci nu place la populatie si nu stiu daca are sanse....
Si + de asta.. 1% din cei care au postat un site la evaluare au citit threadul cu indicatii.. deci.. daca nu ai indeplinit acele mici instructiuni.. de ce sa fim blanzi.. mai ales ca unii nu prea doresc un review ci doar cateva vizite cu referer phpromania.. de parca tine de foame.. cei care intradevar care vor un review il accepta asa cum este si nu se ia la cearta ca tipul ala ..kio..care nui convenea review-ul... da in fine..
@phpweb scuze de offtopic..
Si + de asta.. 1% din cei care au postat un site la evaluare au citit threadul cu indicatii.. deci.. daca nu ai indeplinit acele mici instructiuni.. de ce sa fim blanzi.. mai ales ca unii nu prea doresc un review ci doar cateva vizite cu referer phpromania.. de parca tine de foame.. cei care intradevar care vor un review il accepta asa cum este si nu se ia la cearta ca tipul ala ..kio..care nui convenea review-ul... da in fine..
@phpweb scuze de offtopic..
or
nu prea stiu ce sa cred...
care e tema? la ce faci reclama?