Instruire!

Ai nevoie de ajutor cu optimizarea pentru motoarele de cautare. Discuta despre cuvinte cheie, titluri, meta-uri, taguri alt sau orice este relevant in motoarele de cautare.

Moderator: Moderatori

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Joi Sep 07, 2006 7:11 pm

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Vin Sep 08, 2006 11:07 am

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

yorsol
Average Member

Re: Instruire!

Mesajde yorsol » Lun Sep 25, 2006 5:28 am

DESIGN EFFECT

ppscslv
PHPRomania Supporter

Mesajde ppscslv » Lun Oct 16, 2006 12:09 am

Sau: (pentru moment). Vor aparea si pentru nivelele SEO mediu si SEO avansat . Site-ul are caracter strict informativ - sper ca va este de folos (macar unora)...
- Sa oferim informatie gratis...

Krumel
PHPRomania Supporter

Mesajde Krumel » Lun Oct 16, 2006 5:49 pm

Poti citi http://forum.seopedia.ro/ sau .
Din ce in ce mai multi oameni fac articole seo. Asta e bine.
Ar fi bine ca cei care le fac sa aibe ceva experienta..despre Internet macar, daca nu despre SEO.
:)
O noua .
Google keyword:

ppscslv
PHPRomania Supporter

Mesajde ppscslv » Lun Oct 16, 2006 7:23 pm

Krumel
PHPRomania Supporter

Mesajde Krumel » Lun Oct 16, 2006 11:56 pm

Cred ca am scris romaneste clar. Sint oameni care scriu tot felul de chestii dar care sint total eronate.
Si le numesc "articol seo".

Nu am nimic impotriva lor. Concurenta e buna. Mai ales cand isi aleg concurenti de genul "", "", etc.
Concurentii mei isi fac conturi w3csites.com, concureaza pentru un cuvant cheie cu un site contra o pagina. Aproape nici unul din ei nu frecventeaza un forum de specialitate.

E buna concurenta, cind ti-o face un om destept.

[Persoanelor ce se simt lezate in acest post, doresc sa le cer scuze, dar imi protejez cuvinte specifice domeniului SEO pe care le-am promovat si fata de care nu voi renunta. Mia-s dori competitori cu inventivitate si nu competitori care copie.

8O
O noua .

Google keyword:

ppscslv
PHPRomania Supporter

Mesajde ppscslv » Mar Oct 17, 2006 1:13 pm

Mai krumel, sunt vinovat daca te concurez pe google la cuvintele "articole SEO"? Sunt vinovat daca mai descriu aceste tehnici GRATIS? Oare din cauza ca scriu "prostii" in site si explic tot prin "prostii" / "aiureli" cum si ce tehnici de optimizare trebuiesc folosite pentru ca un site sa ocupe pozitii gen top30, 20, sau chiar mai bine? - (in cazul meu, cu o anumita filtrare pe google - site-uri din Romania- stau pe locul intai, da' nu-i bai, ca o sa ajung pe locul 1 si pe celelalte, numai asa, ca sa moara unii care suprima dreptul la informare si care-si fac reclama la site-urile lor de produs bani din SEO; spre deosebire de tine si altii eu l-am facut doar pt informatie - ATAT). In sectiunea director intentionam sa pun firme SEO respectabile si ONESTE - dar pana acum nu am gasit una, poate doar o persoana... nu-i dau numele ca sa nu supar pe altii.
Krumel, aiureli sau nu, prin pozitionarea site-ului meu (in privinta unor cuvinte) am demonstrat ca totusi, aceste aiureli functioneaza. Iar aceste aiureli poate ca te-au enervat (alaturi de alte intrebari si lucruri) si mi-ai dat BANN 20 zile pe softpedia pt ca am pus in semnatura link extern alaturi de moto-ul sa oferim informatie GRATIS.... Asa faci si in cazul DMOZ? Lucrezi similar? Din acest motiv iti iau partea patronii de firme SEO (ca i-ai inclus, sau sa-i incluzi in DMOZ) - am auzit ca unii editori DMOZ (din lume) fac lucruri neortodoxe. ASA CA VEZI CE FACI... Lumea priveste si este insetata de "informatie gratis"... :director:

Krumel
PHPRomania Supporter

Mesajde Krumel » Mar Oct 17, 2006 7:18 pm

ppscslv postul nu iti era adresat.
Se pare ca te-ai simtit cu musca pe caciula.

Nu esti vinovat cu nimic, sau daca esti cu ceva nu imi permit sa iti spun. In furia ta oarba, nu ai observat ca am spus, "Concurenta e buna". Nu-i nimic..iti poti continua spectacolul si aici.

Esti absurd cu oferitul informatiilor gratis si cu descoperirea ta (NSEO). Ma mir cum de nu iti este rusine. Ai impresia ca esti singurul care face lucrul asta? Uite o schema noua promovata de tine. ;) nu? Sa moara prostii de ciuda.
Cat despre Softpedia..la cererea publicului ai luat doar un warn cu suspendare de postare pe 20 de zile. Nu "baNN"..asta in cazul in care faci diferenta. ;)

Cat despre Dmoz, te rog sa aduci dovezi care sa ma incrimineze. Pana atunci esti doar o alta moara care toarna prostii.

Acele pe care le-am facut sint rezultatul confruntarilor de pe forumuri,
Continua sa "oferi informatii gratis", sa copii ce fac altii si sa incerci sa denigrezi munca altora. Nu ai fi primul.
Succes.

ps: mai ai 19 zile pana poti relua discutia pe Softpedia, nu cred ca ar trebui sa te dai in spectacol si aici. Mii de scuze Administratorilor acestui forum.
O noua .

Google keyword:

ppscslv
PHPRomania Supporter

Mesajde ppscslv » Mar Oct 17, 2006 8:04 pm

Bau, baaauuuuu! Krumeeel! Ce vrei sa demonstrezi? Ca o data in trecut am facut un site (ca voi toti) comercial si acum este un site de informatii? Pt cine intelege, vede ca paginile respective sunt de domeniul trecutului si nu mai exista, ca am experimentat tot felul de tehnici (in timp ce "greii SEO" taceati muteste ca sa se friga altii, ca mine - stai linistit ca am fost penalizat de motoarele de cautare, dar... dupa cum vezi mi-am revenit (descoperind calea ce buna? de unul singur)). Imi spui ca ar trebui sa-mi fie rusine. Mie? Poate tie, ca mi-ai modificat multe posturi (acolo unde esti moderator); si postul cu reprosurile adresate patronilor de firme SEO de pe SOFT........ unde sunt? Ai avut grija sa le stergi. Stii ceva, ma doare in click-ul mouse-ului de tine, oricum ai niste articole vagi (ca sau nu inteleaga lumea), pe cand eu explic "babeste". Lasa oamenii sa aprecieze singuri, nu mai te baga tu aiurea, de frica sa nu va scada serviciile SEO. Tepuiti oamenii, asta faceti (cei mai multi): de exemplu luati bani pentru indexare (cand e sufiecient ca omul sa puna un sg link undeva). Publicul (adica restul oamenilor, nu patronii de firme SEO) va aprecia informatia gratis, si de calitate. Si... Krumel, mai du-te o leaca si tu la femei, uai, ca esti tare nervos de la o vreme... Bafta Krumel...

Krumel
PHPRomania Supporter

Mesajde Krumel » Mar Oct 17, 2006 11:36 pm

Sa ma scuzi..dar ai reusit sa te dai in spectacol si aici.
E deprisos o discutie cu tine. :)
Pentru informarea ta personala, total nutila, *nu sint patron de firma SEO.
*Nu ti-a fost modificat nici un post niciunde...ma mir..tu nu stii ce e aia un Ban, apoi o modificare de post.
*Iti mutumesc pentru aprecierea articolelor..tin sa iti reamintesc ca acum cateva luni, intr-un moment al tau dezorientat, imi multumeai pentru ca iti ofeream resursa respectiva.
Acele articole clar nu sint facut pentru ineptii de genul tau.

*Cat despre femei...interzic taranilor sa discute despre lucruri pe care nu le cunosc decat in reviste.

Bafta si tie..omule.
O noua .

Google keyword:

Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”