feedback PHPRomania
Moderatori: admin, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
- ExcalIbvr
- Senior Member
xtzy, totusi un concurs e modalitatea cea mai fair de-a face schimbari, pentru ca ofera tuturor posibilitatea de-a se implica. Dupa ce toti isi vor fi prezentat propunerile de design, vom vota. Site-ul nou va fi construit pe baza propunerii cu cele mai multe voturi.
Inainte de asta, insa, trebuie redefinita structura site-ului. Ce ramane, ce pleaca, ce vine.
De ce suntem sub 10 persoane care discuta pe acest thread?
Inainte de asta, insa, trebuie redefinita structura site-ului. Ce ramane, ce pleaca, ce vine.
De ce suntem sub 10 persoane care discuta pe acest thread?
- vectorialpx
- Senior Member
pentru ca ceilalti (majoritatea) sunt ocupati sa citeasca raspunsurile de la php_incepatori si cod_php pentru a afla lucruri noi... (nu generalizez)
o fi bine, o fi rau... fiecare face ce vrea...
ideea e ca phpBB arata cu rosu sectiunile unde sunt discutii noi...
nu cred ca nu se vede...
so... let's begin !
astept concursul!
o fi bine, o fi rau... fiecare face ce vrea...
ideea e ca phpBB arata cu rosu sectiunile unde sunt discutii noi...
nu cred ca nu se vede...
so... let's begin !
astept concursul!
cred ca forumul merge destul de binisor.. era mai bine daca aveam cativa moderatori mai implicati evolutia discutiilor.. pur si simplu devine plictisitor sa vezi cum toti incep o cearta de la un nimic.. sincer.. as sterge multe usere de pe acest forum.. chiar daca au cunostinte avansate de php respectivii.. dar felul unora de a fi pur si simplu este respingatoare..
Acest topic este deschis degeaba.. ca si multe altele.. atata timp cat cineva din administratie nu este in ton cu noi, nu se va face nimic.
asa ca stai potoliti.. va agitati degeaba.. NU SE VA FACE NIMIC AICI.. si cum mai zicea si tudy.. s-a dus rau in jos acest forum.. si inca se duce........
Acest topic este deschis degeaba.. ca si multe altele.. atata timp cat cineva din administratie nu este in ton cu noi, nu se va face nimic.
asa ca stai potoliti.. va agitati degeaba.. NU SE VA FACE NIMIC AICI.. si cum mai zicea si tudy.. s-a dus rau in jos acest forum.. si inca se duce........
or
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
Înapoi la “Feedback PHPRomania”