3 tabele de preturi trimise cu un singur formular

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

adrianmihai
Junior Member

3 tabele de preturi trimise cu un singur formular

Mesajde adrianmihai » Lun Feb 29, 2016 5:45 pm

Salut baieti,

Am 3 tabele de preturi - Standard (100 lei) - Mediu (150 lei) - Avansat (200 lei) - Toate aceste 3 tabele vin cu un buton ALEGE. Cand se da click pe butonul alege se deschide o fereastra modal de Bootstrap care contine formularul (nume, email, telefon) si codul php necesar pentru trimiterea formularului.

Intrebarea mea este urmatoarea: cum pot face ca atunci cand se da click pe unul din butoanele ALEGE sa trec in formularul de PHP tipul pachetului ales pentru ca atunci cand mesajul va fi trimis sa se stie ce pachete s-a solicitat de catre client.

Multumesc.

CristianG
Average Member

Re: 3 tabele de preturi trimise cu un singur formular

Mesajde CristianG » Lun Feb 29, 2016 6:24 pm

Daca vrei sa iti ghicim cum este scris codul atunci o sa te ajutam si noi.

In momentul in care trimiti formularul poti face prin detectie cu condtii de tip "IF ELSEIF", poti trimite acele informati intr`o singura functie fara sa creezi pentru fiecare o functie dar ca sa faci asta trebuie sa ne oferi si metodele pe care deja le folosesti.

Multumesc

adrianmihai
Junior Member

Mesajde adrianmihai » Lun Feb 29, 2016 6:51 pm

takedown
Average Member

Mesajde takedown » Lun Feb 29, 2016 9:19 pm

Pai o solotie este sa te folosesti de atributul HTML -data-name="valoare", unde -name, este un nume ales de tine, apoi folosind Javascript, preiei valorea acestui atribut si te folosesti de ea in formular cum vrei tu.Acel atribut il pui pe tag-ul HTML ce deschide acea fereastra de tip modal, si folosind Javascript, faci ce ai nevoie.Daca inca nu ai inteles, te ajut eu.
Mobila la comanda

adrianmihai
Junior Member

Mesajde adrianmihai » Mar Mar 01, 2016 7:30 pm

Salut nu cred ca ma descurc la partea de javascript. Ai putea sa-mi dai te rog un exemplu?

Înapoi la “PHP Incepători”