nu gasesc hosting

Puteţi posta întrebări legate de găzduirea site-urilor şi nume de domenii. Oferte, inregistrari, transferuri, informaţii diverse sau reclamaţii. Probleme cu Ensim, Plesk, CPanel, Help Desk.

Moderator: Moderatori

abreta
PHPRomania Supporter

nu gasesc hosting

Mesajde abreta » Dum Dec 20, 2015 11:56 pm

Buna ziua,
Am nevoie de hosting pt fisiere encryptate cu SourceGuardian, pt care trebuie sa pun un fisier de loading pt site in /usr/local/php-5.3.29/lib/php/.
Am fisierul.
Daca aveti deja fisierul instalat, sau daca se poate incarca fisierul, va rog sa imi scrieti.
Sau poate oferiti suport pentru alt encryptor.
Multumesc,
Flo

pont
PHPRomania Supporter

Re: nu gasesc hosting

Mesajde pont » Mar Dec 22, 2015 1:45 am

In Romania mai putin shared hosting care sa permita SourceGuardian. Incearca un Siteground: https://www.siteground.com/kb/what_is_s ... to_use_it/

Birkoff
Senior Member

Re: nu gasesc hosting

Mesajde Birkoff » Mar Dec 22, 2015 5:24 am

poti cumpara un vps la orice hosting si le ceri sa iti instaleze cripterul dorit - daca ei zic ca nu se poate, te muti la alt host care poate.
shared host nu o sa gasesti cu asa ceva, doar servere virtuale instalate dupa specificatiile tale.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”