Concepere Web PHP

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

Lucian
PHPRomania Supporter

Mesajde Lucian » Lun Sep 15, 2003 11:53 pm

biban
Senior Member

Mesajde biban » Mar Sep 16, 2003 7:20 pm

NU SUNT DE ACORD!!!
Problema nu este numai conexiunea la internet (chiar daca are shi ea legatura).
Problema este cum ai conceput siteul.
Sa-tzi explic:
Dupa cum ai spus tu ai un site de genul taboid cu niste componente top, left etc.
Cand ai realizat asta te-ai folosit de un tabel (sau mai multe). Adica fiecare componenta este intr-o casutza a tabelului.
Problema este ca browserul nu afiseaza contzinutul unui tabel (sau a oricariu tag) pana nu incarca tot tabelul.
Deci pentru a optimiza potzi face doua chestii:
-sa spargi tabelul daca potzi in mai multe tabele (exemplu antetul paginii daca este pus in tabel cred ca potzi sa-l scotzi de acolo shi sa creezi tagul <table> dupe ce ai afisat antetul sau sa faci un tabel pt antet shi unul pentru left shi centru)
- o alta chestie fff importanta daca ai elemente multimedia (sunet, imagini) pe care le accesezi de exemplu cu embed src... sau cu alte metode pe care le cunoastetzi plasatzile afara din tabel (exemplu sunetul de fundal, daca exista, pune-l dupa ce ai inchis tabelul -dupa </table>- astfel browserul va afisa contzinutul siteului shi apo va incarca sunetele, micile clipuri etc.
Cred ca asta era problema ta.

Constantin
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Constantin » Mar Sep 16, 2003 10:37 pm

Si eu cred ca e aceiasi problema cu tabelele.
Am intervenit numai pentru a da o bila alba pentru Opera,
care stie sa afiseze un tabel inainte ca acesta sa se incarce complet :)

Lucian
PHPRomania Supporter

Mesajde Lucian » Mie Sep 17, 2003 10:18 am

Bibane, intru totul de acord cu tine!

Am vrut sa spun insa ca din punct de vedere strict al programarii in PHP ( lasand deoparte partea de HTML), modul in care este conceput site-ul este corect, nu?...Am lasat de inteles ca nu php-ul este problema!
Ai venit tu insa si ai punctat corect.

Înapoi la “Cod PHP”