Buna tuturor
Cum pot sa modific scrisul de la slider site-ul meu retet-super.ro
Vreau sa imi apara un chenar de 250x250px in partea dreapta
Acuma imi apare o dunga pe tot slider-ul
Va multumesc
Modificare scris slider
Moderatori: eyecon, Moderatori
Re: Modificare scris slider
Cred ca linkul este retete-super.ro ... in alta ordine de idei ... vad ca slider-ul tau este format din imagini, deci pentru schimbarea a ceva trebuie sa schimbi imaginile.
E posibil, sa fi fost un pic superficial dar asa arata ...
E posibil, sa fi fost un pic superficial dar asa arata ...
-
toxicristi
- PHPRomania Supporter
Am reusit sa modific sliderul sa imi apara in partea drepta un chenar
Acuma nu stiu cum pot sa fac sa imi apara imaginea pana la chenarul negru
Sa nu mi se suprapuna chenarul cu scris peste imagine
Va multumesc
Acuma nu stiu cum pot sa fac sa imi apara imaginea pana la chenarul negru
Sa nu mi se suprapuna chenarul cu scris peste imagine
Va multumesc
-
toxicristi
- PHPRomania Supporter
Chenarul respectiv cu incarcarea intarziata/animata si fundalul un pic transparent este gandit sa se suprapuna peste imagine. Daca vrei sa nu se suprapuna, va arata nasol fara sa il incarci odata cu poza si fara sa ii faci fundalul opac. Deci ar fi mult de modificat.
Alternativ, poti renunta complet la caption si sa refaci imaginile din slider a.i. in stanga sa aibe poza iar in dreapta sa aibe titlu + descriere. Nu e la fel de elegant, dar e mult mai simplu de realizat.
Alternativ, poti renunta complet la caption si sa refaci imaginile din slider a.i. in stanga sa aibe poza iar in dreapta sa aibe titlu + descriere. Nu e la fel de elegant, dar e mult mai simplu de realizat.
| |
Am gasit un model pe un site
demo.mauhab.com/?themedemo=Euphorbia
Acuma daca am reusit sa modific sa imi apara chenarul trebuie sa pot sa il modific ca in exemplu
O sa incerc sa pun poza mai mica sa vad cum functioneaza
Eu nu am pus scris la toate toate pozele am pus doar la doua poze pe site scris alte doua sunt fara scris
Merci de raspuns
demo.mauhab.com/?themedemo=Euphorbia
Acuma daca am reusit sa modific sa imi apara chenarul trebuie sa pot sa il modific ca in exemplu
O sa incerc sa pun poza mai mica sa vad cum functioneaza
Eu nu am pus scris la toate toate pozele am pus doar la doua poze pe site scris alte doua sunt fara scris
Merci de raspuns
-
toxicristi
- PHPRomania Supporter
Se poate face din CSS, in principiu. E de umblat la latimea slide-ului, pozitionarea/fundalul/continutul caption-ului, poate si pozitia butoanelor de next/prev. Good luck!
| |
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”