link generat de php
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
link generat de php
Buna ziua. Am creat un site de tip anunturi si ulterior mi-am dat seama ca ar fi ok sa fac in asa fel incat in momentul in care un utilizator adauga un anunt nou sa fie generat automat un link catre anuntul respectiv pentru a putea avea un link "detalii" la fiecare anunt gasit de search. Nu am nici o idee cum sa realizez asta, am cautat putin pe google dar nu am gasit nimic, probabil nu caut cum trebuie. Practic vreau o modalitate de a genera o pagina si de a prelua link-ul respectiv fara copy paste de fiecare data. Ulterior voi vrea sa adaug la search si o categorisire dupa cele mai vizualizate anunturi care iar nu prea stiu cum se face dar toate la timpul lor. Folosesc ca baza de date MySQL si as prefera o metoda procedurala daca se poate. Sper sa ma puteti ajuta ca m-am cam blocat la partea asta si nu pot avansa. Multumesc!
-
toxicristi
- PHPRomania Supporter
Re: link generat de php
Multumesc pentru raspunsuri, acum imi e destul de clar ce trebuie sa fac. Urmeaza sa implementez in scriptul meu schimbarile, urmand sa revin sa va comunic si voua daca a functionat sau nu. Merci inca o data!
Re: link generat de php
Am gasit problema... era o problema legata de ghilimele. Va multumesc oricum!