Script Login
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Re: Script Login
vezi tutorialul asta si jos in pagina ai link cu articole similare unde ai si alte variante de scripturi de login, din toate gasesti tu unu care sa te satisfaca.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Multumesc mult pentru raspuns. Am aruncat o privire printre diferetele forme de a crea o autentificare si sunt foarte bine explicate. Cum vi se pare partea de inregistrare utilizator nou? De functionat functioneaza bine, am testat-o in phpmyadmin si imi introduce utilizatorul in baza de date. Poate fi implementat session in forma actuala? Sau trebuie rescris inclusiv codul de "adaugare utilizator"? Ceea ce vreau mai exact este ca atunci cand utilizatorul isi creaza un cont nou acesta sa fie logat automat. Multumesc inca o data!
- Birkoff
- Senior Member
dupa ce salvezi in bd poti face o functie care sa bage si datele in sesiune si apelezi functia dupa ce salvezi datele in bd... atata tot
eu as face 2 functii una care baga datele in bd si una care salveaza in sesiune... si le apelez pe rand cu parametrii primiti din formular...
eu as face 2 functii una care baga datele in bd si una care salveaza in sesiune... si le apelez pe rand cu parametrii primiti din formular...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)