elrukn scrie:Poti sa iti asumi responsabilitatea pentru prostia de cod scrisa.
Puteai sa abordezi altfel situatia, cand ii dai niste cod, scris direct pe forum, intr-un context imaginat de tine, la ce rezultate te astepti ?
Hai sa incerc sa iti explic mai detaliat ca sa intelegi "prostia de cod scrisa"
Khamoaset spune:
Khamoaset scrie:Salutare!
Vreau sa fac un chat(camera de conversatie) mesaj si coduri, adica daca este un membru ADMIN sa aiba coduri de acces la chat cam asa ceva:
/set <nume jucator> level <un nr. de nivel> de ex: /set Iulian90 level 45..... sau si alte coduri ca genul acesta... cum as putea face atunci cand introduc codul in <input /> numai ptr ADMIN si restul membrilor sa nu aiba acces la coduri.... ma poate ajuta cineva ?

Eu, fiind baiat mai bun, ii fac un cod si i-l dau. O structura de cod. Tu daca erai putin cu capul pe umeri si nu aveai caracter de carcotas, iti dadeai seama ca eu nu am cum sa stiu ce tabele are el in db sau cu ce nume se trimite prin post mesajul sau pe ce structura se bazeaza adminul lui.
Aici intervenea el si isi adapteaza codul.
Am si specificat: "//consideram ca in baza de date level-ul peste 100 este admin "
In alta ordine de idei, in loc sa te apuci sa critici , mai bine incerci sa imbunatatesti codul fara prea multe comentarii sau sa faci tu altul care sa functioneze.
Dar nu ai cum sa faci unul care sa functioneze pentru ca tu nu stii ce cod si ce baza de date are omul.... in schimb vii si faci (|) mare pe forum.