Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină PHP General PHP Incepători Buna ziua

Buna ziua

Secţiune dedicată începatorilor.

Mesaj Mie Iun 20, 2012 10:17 am
crazy_vlad89 PHPRomania Supporter

Caut pe cineva care a terminat facultatea la un profil de calculatoare , sa ma ajute cu partea scrisa la lucrarea de licenta . parte de aplicatie este facuta si este vorba de o aplicatie web in php . Daca sunteti ceva doritor bineinteles contracost dati un email :

vladbota89@gmail.com
TNX

Mesaj Joi Iun 21, 2012 9:14 am
micul-programator.ro Average Member

doar cineva care a terminat facultatea?

Mesaj Joi Iun 21, 2012 3:34 pm
keen Senior Member

Vorba lui ...
micul-programator.ro scrie:

sunt foarte multe persoane care sunt abia la liceu si sunt guru... Problema e (sa nu crezi ca am ceva cu tine) ca multi "programatori" au facultate in domeniu si habar nu au ca in html dupa </html> nu se mai pune cod :) . Daca tot ati dat la facultate pe domeniul asta, macar invatati si voi putin ... face-ti un proiect apoi unde va incurcati, cereti ajutor ;) . Nu e aiurea sa ai o licenta dar sa fii paralel ? :) crezi ca te va angaja cineva in domeniu pentru ca ai facultate dar tu nu ai auzit de wml ?

PS: ce am scris mai sus nu este direct la adresa ta ci pentru toti ca tine. Am scris chestiile astea ca sa va puneti un semn de intrebare cu privire la viitorul vostru :)

Mesaj Joi Iun 21, 2012 3:41 pm
hadyh Average Member

keen scrie:
Vorba lui ...

sunt foarte multe persoane care sunt abia la liceu si sunt guru... Problema e (sa nu crezi ca am ceva cu tine) ca multi "programatori" au facultate in domeniu si habar nu au ca in html dupa </html> nu se mai pune cod :) . Daca tot ati dat la facultate pe domeniul asta, macar invatati si voi putin ... face-ti un proiect apoi unde va incurcati, cereti ajutor ;) . Nu e aiurea sa ai o licenta dar sa fii paralel ? :) crezi ca te va angaja cineva in domeniu pentru ca ai facultate dar tu nu ai auzit de wml ?

PS: ce am scris mai sus nu este direct la adresa ta ci pentru toti ca tine. Am scris chestiile astea ca sa va puneti un semn de intrebare cu privire la viitorul vostru :)

banuiesc ca tu esti guru din liceu.
partea de care are el nevoie este aplicatia practica pe domeniul din facultatea lui, adica spre exemplu un proiect cum am avut uncoleg a facut un aparat de masurare a proprietatilor in timp real a unei celule de combustie. poate ai nevoie de o aplicatie care cu care sa o controlezi online si atunci ce nevoie ai sa stii html si de ce te-ai angaja intr-un domeniu web-design? :)

PS : acest mesaj nu espte direct la adresa ta ci pentru toti ca tine :)
PPS : poate are nevoie de un om ce a terminat sau este in curs ca sa inteleaga anumite procese.

Mesaj Joi Iun 21, 2012 4:14 pm
crazy_vlad89 PHPRomania Supporter

keen scrie:
Vorba lui ...

De ce te crezi asa destept ca sti un amarat de limbaj de programare si un kkt de html ? si u crezi ca altu i prost . Daca citeai mai bine anuntu era pe partea scrisa ,partea practica este gata . Nu toata lume se stie exprima in ce a facut ! si pe o lucare de licenta nu poti scrie abureri copy paste de pe net haha am 80 de pagini is happy !!

PS : mai bine nu postati ca teai facut de kkt

Mesaj Joi Iun 21, 2012 6:53 pm
danutz0501 Average Member

Baieti fete caini etc ce mai santeti, nu crede-ti ca e mai bine sa terminati cu flame war. Don't feed the troll. Si html e un limbaj de mark-up , nu programare.
Ajutati initiatorul topicului si atat, restu nu merita bagati in seama

Mesaj Vin Iun 22, 2012 7:57 am
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

O sa imi urc (din nou) toata comunitatea in cap, dar sunt de acord cu keen. Nu cred ca este cineva in stare sa scrie o aplicatie si sa nu fie in stare sa o descrie cat de cat in cuvinte. Sunt 100% sigur ca apelul din acest thread se traduce in "mi-a scris cineva aplicatia, vreau sa imi scrie altcineva documentatia". Si intr-o tara in care facultatile se termina cum se termina, sustin cu tarie refuzul de a ajuta astfel de indivizi (a se citi "ingineri" sau "licentiati").

@hadyh - absolut irelevant argumentul tau. Nu e vorba de "am scris o aplicatie, am nevoie de cineva care sa faca o aplicatie adiacenta".

@crazy_vlad89 - citeste mai sus.

@danutz0501 - auuuu ortografia!...
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Vin Iun 22, 2012 8:04 am

mihaitha norocul meu ca e forum de programare nu de morfologie, sintaxa si ortografie a limbii romane, asa ca lasa ca merge si asa :lol:
Asa ca pls no off topic, el a cerut ajutor, vrea cineva sa ai dea e bine , baiatu plateste. E o relatie angajator - programator, ce e rau in asta, sau ne place teoria chibritului?
Ca o sa fie inginer , licentiat bun sau rau nu e treaba ta, e treaba anagajatorului care o sa il vrea, mai lasati-va de obiceiul de a fi lupu moralist, parca nu toata lumea a luato pe scurtaturi cand a avut nevoie

Mesaj Vin Iun 22, 2012 1:22 pm
Senior Member

danutz0501 scrie:
mihaitha norocul meu ca e forum de programare nu de morfologie, sintaxa si ortografie a limbii romane, asa ca lasa ca merge si asa :lol:
Faptul ca e un forum de programare, retete, electronica, legislatie sau morfologie, sintaxa si ortografie a limbii romane este absolut irelevant in ceea ce priveste capacitatea ta evident redusa de a scrie corect in limba natala. Demonstreaza incotro merge minunata noastra tarisoara. Macar ma consolez cu rezultatele la bacalaureat.
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Vin Iun 22, 2012 3:57 pm

Cainele moare de drum lung si .... de grija altuia, stii proverbul nu?
Hai ca deja ti-am acordat prea mult timp si prea multa atentie , unui nimeni ca tine. Tu poti sa scrii linistit in continuare, dq te mai baga in seama.
Suferi rau de nebagare in seama, pa.
Apropo daca tot stai tu si te gandesti incotro se indreapta tara noastra, concluziile la care ajungi poti sa le pastrezi pt tine te rog, sincer nimeni nu e nerabdator sa le afle. Pa geniule neinteles :lol:
Daca vrei sa mai continuam discutia, avem grija sa folosim punctul 4 al regulamentui, prin pm, da?

Mesaj Sâm Iun 23, 2012 12:06 pm
Senior Member

Culmea ironiei cum mentionezi punctul 4 din reguli dupa ce ma jignesti cu "un nimeni ca tine". Rog un moderator sa inchida subiectul din multiple motive:
- este postat in forum-ul gresit
- subiectul a deviat in mod flagrant
- (parere personala) subiectul original contravine intereselor comunitatii

Mesaj Sâm Iun 23, 2012 2:20 pm

Jignire nu, doar fac si eu ca tine. Posibil ai o parere prea buna despre tine. Dupa ce ma faci semi analfabet, si numeroase atacuri la persoana, fiind incapabil sa combati ideile, sa fi capabil sa porti o discutie constructiva, ataci interlocutorul, asa ca ce tie nu-ti place altuia nu face. Uitate in semnatura ta semeni 100% cu porumbelul ala si te-am rugat pm , sau iti place publicul?
Sa se dea TC la topic nu mi se pare ok, dupa ce tu si inca un coleg forumist ati deviat topicul, atacand si jignind pe toata lumea, dar asta ramane la latitudinea unui moderator, o zi buna.

Mesaj Sâm Iun 23, 2012 6:42 pm
Birkoff Avatar utilizator
Senior Member

Mesaj Sâm Iun 23, 2012 7:33 pm
vectorialpx Avatar utilizator
Senior Member

crazy_vlad89, posteaza la oferta-cerere

crazy_vlad89 scrie:
mai bine nu postati ca teai facut de kkt
Nu stiu ce facultate ai facut tu dar cuvantul 'teai' nu exista. Si nici 'kkt'. Totusi sunt mandru de studentii nostrii 8O (glumeam!)

keen scrie:
sunt foarte multe persoane care sunt abia la liceu si sunt guru
Sunt pe dracu'! Faptul ca au ei impresia ca sunt guru nu e deloc relevant.

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la PHP Incepători

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România