zeuscool scrie:
thelord, nici eu nu vad de ce ai plati bani pe cursuri dar unul din raspunsuri este: pe unii ii intereseaza o hartie pentru ca in Romania inca se cere.
Unde m-am angajat eu anul trecut nu m-a intrebat de nici o diploma, nici daca am liceu, scoala generala sau orice, in schimb m-a pus la test, mi-a dat front end, back end etc si s-au convins.
Concluzia e ca uneori depinde si de angajator.
Mai rar gasesti angajatori de genul. Asa am gasit si eu tot anul trecut... prin mai ... Nu m-au intrebat de scoala, diploma, sau altele, dar am fost testat. Inca lucrez la acea firma... problema e ca nu gasesti la tot pasul. 95% din firme de profil cer documente ... chiar daca nu ai un bac luat sau o facultate, dar ai o diploma care sa iti ateste cunostintele, te poti angaja. Dar ca sa te duci la o firma de profil cu mana in fund sa zici ca vrei si tu sa te angajezi, ti-ar putea pune o matura in mana... cu toate ca si la matura, in ziua de azi, se cere bac :]]
ON: Ti-ar fi mai usor sa inveti dupa net limbajele si apoi sa urmezi cursuri platite

. Cat despre ordine (javascript inainte de php), vreau sa iti spun ca nu prea conteaza. Eu inca nu stiu javascript. Nu pot spune ca stiu nici macar bine... ma descurc la editari... dar mi se pare prea obositor sa mai invat si js... am fost atras de php & mysql si le-am invatat (cand am inceput sa studiez php & mysql, aveam deja cunostinte majore in html, css si wml ... am prins era cand wml era inca folosit

)