Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Aplicaţii PHP populare Joomla Problema joomla - virtuemart

Problema joomla - virtuemart

Discutii despre Joomla, Mambo

Mesaj Sâm Mar 13, 2010 10:42 am
cvlan Avatar utilizator
Average Member

Am facut mai multe magazin online cu Joomla 1.5 si Virtuemart. Pe unele magazine se poate adauga produsele in cos pe mozila, pe altele nu se pot adauga in cos. Am observat ca aceasta probleama este doar pe anumite versiuni de Mozilla. Am tot umblat pe la setarile joomla si virtuemart pentru a face magazinele sa functioneze pe toate versiunile de mozilla dar nu am reusit. Imi putesi da un sfat si mie va rog frumos? Aceasta problema se poate rezolva din css ?

Mesaj Sâm Mar 13, 2010 2:04 pm
Niku02 Avatar utilizator
Senior Member

Nu cred ca din css, mai degraba din javascript .

Mesaj Dum Mar 14, 2010 3:53 pm
cvlan Avatar utilizator
Average Member

Am rezolvat problema pana la urama, am facut un redirect de la numedomeniu.ro la www. numedomeniu.ro si acum functioneaza. Inainte mergea sa se adauge in cos un produs doar daca era link-ul fara "www". Si eu incercasem dupa mai multe calc sa adaug in cos k sa vad daca merge din diferite browsere si pe unele calc bagam site-ul cu "www" si nu mergea sa adaug in cos si credeam k nu merge pe acel browser :D

Multumesc pentru sfat.

Mesaj Mie Apr 25, 2012 9:53 am
larralex PHPRomania Supporter

depinde cum setezi pagina home a site-ului, cu www sau fara

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Joomla

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România