Da, dupa ce introduci username-ul si parola iti va aparea pagina lui Ion, sau cu ce username te loghezi.
Eu am nevoie sa-mi ia din array doar username-ul respectiv si sa ma duca la pagina cu numele username-ului.
<strong><font color="FF6699" face="vivaldi"> <?php echo $login->username; ?></p>
Mi-a mai venit o idee, eu mai am acest mic cod de mai sus pe pagina care apare dupa ce un utilizator se logheaza, acest mic cod imi afiseaza pe pagina numele utilizatorului care tocmai s-a logat, ma gandeam daca as putea sa aplic aici o structura repetitiva, ceva de genul:
//Daca apare numele utilizatorului Ion
//atunci sa te duca pe pagina ion.php
//daca apare numele utilizatorului cristi pe pagina
//atunci sa te duca pe pagina cristi.php
Nu stiu daca este corect ce am zis sau este o mare prostie, dar ma gandeam daca ar merge, sau o data ce username-ul s-a logat nu se mai poate redirectiona catre pagina care trebuie ?
Revin totusi la codul pe care l-am gandit eu in primul post, am scris de aceasta data asa
if ($login_username == "Cristi") {
require ('cristi.php');
exit();
}
Partea buna este ca nu primesc nicio eroare, partea proasta este ca nu se intampla nimic, e ca si cum nu ar exista codul.Acest cod l-am scris intr-un fisier php separata si l-am apelat in codul main al paginii, poate nu l-am apelat unde trebuie ? codul este scris corect?