Cumpar domenii com, net, org, info

Ai un site de vanzare sau doar un domeniu. Aici e locul in care poti posta.

Moderatori: vectorialpx, Moderatori

spacebox
PHPRomania Supporter

Cumpar domenii com, net, org, info

Mesajde spacebox » Mie Noi 23, 2011 8:48 pm

Cumpar domenii com, net, org, info cu o vechime de cel putin 6 luni, pot prelua si hostingul daca este decent si pe cPanel. Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut. Contact pe PM pls.

inocent
PHPRomania Supporter

Mesajde inocent » Dum Dec 11, 2011 8:56 pm

Domenii cu continut?

spacebox
PHPRomania Supporter

Mesajde spacebox » Dum Dec 11, 2011 10:25 pm

pey cum te semnasi si tu, continut = content, da' content poate desemna multe, se intelege ca un domeniu activ inseamna sa fie "accesabil", deci hostat undeva.

inocent
PHPRomania Supporter

Mesajde inocent » Dum Dec 11, 2011 10:39 pm

"Pey" domeniile sunt doar nume (fara continut), iar site-urile sunt domenii cu continut. Daca te intereseaza fara-critica.com + .info + .net, da-mi de veste. O seara frumoasa.

spacebox
PHPRomania Supporter

Mesajde spacebox » Lun Dec 12, 2011 12:57 am

Ia-ma usurel ca ametesc!... eu am scris "Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut", tu ai replicat: "Domenii cu continut?", expresie care nu se regaseste in postarea mea, so? Adica daca a=b si b=c atunci c=?, se numeste silogism, pari o persoana educata, chiar iti face placere sa ma iei de galci pe forumu' aista?

Te rog lasa un pret pe PM pentru domeniile respective, daca se poate cu detalii a ceea ce se include in vanzarea lor. Merci.

inocent
PHPRomania Supporter

Mesajde inocent » Lun Dec 12, 2011 3:02 pm

spacebox scrie:Ia-ma usurel ca ametesc!... eu am scris "Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut", tu ai replicat: "Domenii cu continut?", expresie care nu se regaseste in postarea mea, so? Adica daca a=b si b=c atunci c=?, se numeste silogism, pari o persoana educata, chiar iti face placere sa ma iei de galci pe forumu' aista?

Te rog lasa un pret pe PM pentru domeniile respective, daca se poate cu detalii a ceea ce se include in vanzarea lor. Merci.

Am inteles eu gresit, greseala mea. Nu te altera ca nu te iau de galci, n-as avea de ce :). Ti-am dat PM.

Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”