Cumpar domenii com, net, org, info
Moderatori: vectorialpx, Moderatori
Cumpar domenii com, net, org, info
Cumpar domenii com, net, org, info cu o vechime de cel putin 6 luni, pot prelua si hostingul daca este decent si pe cPanel. Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut. Contact pe PM pls.
Ia-ma usurel ca ametesc!... eu am scris "Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut", tu ai replicat: "Domenii cu continut?", expresie care nu se regaseste in postarea mea, so? Adica daca a=b si b=c atunci c=?, se numeste silogism, pari o persoana educata, chiar iti face placere sa ma iei de galci pe forumu' aista?
Te rog lasa un pret pe PM pentru domeniile respective, daca se poate cu detalii a ceea ce se include in vanzarea lor. Merci.
Te rog lasa un pret pe PM pentru domeniile respective, daca se poate cu detalii a ceea ce se include in vanzarea lor. Merci.
-
inocent
- PHPRomania Supporter
spacebox scrie:Ia-ma usurel ca ametesc!... eu am scris "Nu ma intereseaza scripturile, poate anumite tipuri de continut", tu ai replicat: "Domenii cu continut?", expresie care nu se regaseste in postarea mea, so? Adica daca a=b si b=c atunci c=?, se numeste silogism, pari o persoana educata, chiar iti face placere sa ma iei de galci pe forumu' aista?
Am inteles eu gresit, greseala mea. Nu te altera ca nu te iau de galci, n-as avea de ce
Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”