Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Promovare si Marketing online I pay you (serviciu pay-per-click)

I pay you (serviciu pay-per-click)

Promovează-ţi site-ul! Tehnici de promovare, Schimb de bannere, publicitare, PPC, CPM, CPC.

Mesaj Joi Noi 03, 2011 10:03 am
JayDelAlma New Member

"I pay you" este un program gratuit care permite detinatorilor de site-uri web sa obtina venituri prin afisarea de reclame platite ale site-ului 3x1.ro sub forma :

Afisati pe website-ul dumneavoastra reclamele sistemului "You pay mE" si obtineti venit din clickurile vizitatorilor vostri. Un click valid valoreaza 0.12 lei

i-pay-you.3x1.ro

Mesaj Mie Noi 16, 2011 3:52 pm
play PHPRomania Supporter

Nu poti avea incredere intr-un site pe... subdomeniu!

Mesaj Sâm Ian 14, 2012 12:32 pm
desene PHPRomania Supporter

play scrie:
Nu poti avea incredere intr-un site pe... subdomeniu!

Ai dreptate :wink: sunt multe site-uri denastea cu care faci bani pe net dar multe dau teapa ;)

Mesaj Vin Mai 11, 2012 9:55 pm
Teo_05 New Member

Am cont de 2 luni la acest site si nu am primit nici un ban pana acum , la mailuri nu raspund , iar cand i-am sunat mi-au spus ca fac platile Marti i-ar cand m-am uitat in calendar marti cadea pe 1 Aprilie cand Bancile sunt inchise.... mai fac si misto dupa ce dau teapa....

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Promovare si Marketing online

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România