Nvidia driver require Intel Driver

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

sebyku
Senior Member

Nvidia driver require Intel Driver

Mesajde sebyku » Mie Oct 26, 2011 12:42 pm

Salut, un prieten de-al meu a cumparat un netbook acer aspire 5755G.

http://www.cel.ro/laptop-notebook/noteb ... 40m-2gb-l/

Acesta este modelul, iar dupa cum scrie si in specificatii acesta dispune de o placa video NVIDIA GeForce GT 540M .
Din cate stiu si la un desktop nu mai instalez driverul de la placa integrata intel ci direct cea Nvidia , pentru a nu avea parte de diferite conflicte.

La acest laptop cand incerc sa instalez driverele de la nvidia zice: The installation cannot continue witout intel hd driver. WTF? Ori am ramas eu in urma cu tehnologia ori ce legatura are placa integrata cu cea dedicata?
Din cate am auzit parerile altora cica cele 2 placi ar lucra in paralel .. pentru browsere si alte minuni mici lucreaza cea integrata, iar la jocuri cea dedicata.

O alta dilema e ca atunci cand dau la screen resolution am parte tot de intel hd.

Uitati mai jos un print cu dxdiag, screen resolution .. si un plugin sau ce este de la nvidia unde scrie ce aplicatii foloseste placa video nvidia. (acum am deschis un joc).

Multumesc!
Ultima oară modificat Mie Oct 26, 2011 3:11 pm de către sebyku, modificat 1 dată în total.

pentru doar 100 lei spatiu de reclama. 10.000 afisari zilnice garantate si 5000 vizite.

misu
PHPRomania Supporter

Mesajde misu » Mie Oct 26, 2011 1:39 pm

ala e chipset-ul placii de baza si nu placa video onboard, instaleza-l pe ala mai intai

Înapoi la “Discuţii generale”