Salut tuturor !
Si intrebarea: Rulez aceleasi 2 pagini web pe statia mea locala (localhost) precum si pe serverul de web. Vreau sa transmit anumiti parametri din prima pagina in pagina urmatoare si sa le afisez acolo cu comanda echo in campurile unui tabel. In cazul rularii pe statia locala transferul de parametri se face corect si se si afiseaza toti parametri in mod corect in urmatoarea pagina, dar daca rulez aceleasi doua pagini pe serverul de web anumiti parametri NU se mai afiseaza in campurile tabelului (desi se transfera totusi acolo ca valoare deoarece nu primesc erori la formulele in care intervin acesti parametri). Doar cu afisarea este o problema. Alti parametri se transmit si se si afiseaza corect.
Oare de ce se intampla asa ?
Multumesc pentru ajutor.
De ce nu se afiseaza corect anumiti parametri cu com. echo ?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
tengelmann
- PHPRomania Supporter
- zeuscool
- Senior Member
Daca ai localhost/site1 si transmiti la localhost/site2 nu ar trebui sa ai nici o problema
Daca ai spre exemplu cum am eu: website1.zeusmedia.ro si vreau sa trasmit la website2.zeusmedia.ro ce transmit prin GET, POST se duce, insa ce este in SESSION nu, poate te-a ajutat cu ceva.
Bineinteles sunt solutii la problema din exemplul meu, dar inca nu avem detalii despre problema ta, si nu e util si nici frumos sa racesti gura degeaba, sa arzi gazul de pomana, sa .... etc
Daca ai spre exemplu cum am eu: website1.zeusmedia.ro si vreau sa trasmit la website2.zeusmedia.ro ce transmit prin GET, POST se duce, insa ce este in SESSION nu, poate te-a ajutat cu ceva.
Bineinteles sunt solutii la problema din exemplul meu, dar inca nu avem detalii despre problema ta, si nu e util si nici frumos sa racesti gura degeaba, sa arzi gazul de pomana, sa .... etc