Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Promovare şi găzduire Gazduire Web si Domenii Racomandare Host

Racomandare Host

Puteţi posta întrebări legate de găzduirea site-urilor şi nume de domenii. Oferte, inregistrari, transferuri, informaţii diverse sau reclamaţii. Probleme cu Ensim, Plesk, CPanel, Help Desk.

Mesaj Dum Apr 03, 2011 1:53 pm
dupont Average Member

salutare mi puteti racomanda un host bun cam pe la 20 euro pe an..pentru un forum cu spatiu 1 gb trafic nelimitat..multumesc

Mesaj Dum Apr 03, 2011 2:33 pm
Grig2007 Avatar utilizator
Average Member

Salut,

Eu am toate site-urile gazduite la www.nshost.ro ... pachetul ns-alpha e nu mai bun 1 gb spatiu, trafic nelimitat la doar 60 lei / an

Mesaj Dum Apr 03, 2011 10:38 pm
perseadrian Average Member

Mesaj Lun Mai 16, 2011 12:53 am
desteptul-e New Member

Baietii de la Mxhost au de toate. sigur gasesti ce ai nevoie. Si eu am gasit oferta pt situ meu. si mau si ajutat unde nu stiam ce sa fac.
ps. parearea mea !

Mesaj Dum Mai 29, 2011 1:27 pm
jupanu PHPRomania Supporter

Depinde daca vrei in Romania, iti recomand Hostico.ro, au suport non stop, foarte important.

Mesaj Dum Mai 29, 2011 6:52 pm
MihaiA Average Member

sincer eu folosesc webfactor.ro, in special pt pachetele de vps.

Mesaj Mar Aug 16, 2011 2:28 pm
strg PHPRomania Supporter

http://dhost.ro/gazduire-site 10 ron/ luna sau 80 Ron /an
Am uitat sa specific, uptime garantat 99.9 % , conexiune 2 ISP
Ultima oară modificat de strg pe Mie Aug 31, 2011 1:30 pm, modificat 1 dată în total.

Mesaj Mar Aug 16, 2011 3:31 pm
cipcip Senior Member

Eu iti recomand orice nu e romanesc.

Mesaj Mar Aug 16, 2011 11:01 pm
KingKonng Junior Member

www.krond.org de asemenea o optiune buna , am un prieten ce pot spune ca e client fidel la ei ...si e multumit.

Mesaj Mar Aug 23, 2011 1:00 pm
rejja PHPRomania Supporter

Eu am vreo 10 site-uri. Prima data eram la GHESI care e un cosmar, atunic am mutat la godaddy si asta e o jucarie. Acum sunt la hostgator si siteurile mele merg foarte foarte bine si repede. Ai acces total la server prin ssh. Pretul e putin mai mare (9 USD/Luna) dar merita toti banii. Succes

...

Mesaj Joi Aug 25, 2011 8:54 pm
Retete PHPRomania Supporter

pentru hosting US: 1and1 - servere foarte bune chiar si pe shared (au cluster) nu trag de tine deloc daca dai "Cancel" la un cont.
pentru .ro - Nixservers

pentru hosting care suporta multe pe bani putini mai recomand si Siteground. La ei nu-mi place ca au o politica foarte imbecila cand dai "Cancel" la un cont.. te trimit intr-un chat cu o persoana care incearca sa te convinga sa nu renunti si chestii
Retete culinare probate, cu poze: http://reteteaz.net
Legislatie actualizata, la zi, gratuit: http://legeaz.net

Mesaj Lun Aug 29, 2011 8:01 pm
paul_css New Member

Ca sa imi transfer site-urile din strainatate la o firma din Romania oare ce procedura trebuie sa urmez?

Mesaj Mar Aug 30, 2011 12:44 pm
copilu_cc New Member

In mod normal firmele de hosting iti ofera transfer gratuit daca la vechiul host folosesti ca panou de control cPanel/WHM .

Cel mai bine e sa intrebi direct providerul de hosting

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Gazduire Web si Domenii

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România