Criptare cod PHP
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Criptare cod PHP
Exista vre-o metoda de a cripta/coda/etc un cod PHP pt mai multe fisiere .php dintr-un proiect, in ideea de a nu fi vizibila sursa local, dar totusi proiectul sa functioneze? Si bineinteles.. tre sa aiba si decriptare.. 
- vectorialpx
- Senior Member
nu cred ...
ce vrei tu ar fi inutil si d-aia nu cred ca s-a inventat inca. Ce rost ar avea sa ascund fisierele de mine !?
Nu pot sa zic decat ca e un program de encriptare pe care tre sa-l cumperi ! Cauta cu google ca nu mai stiu cum ii zice !
Nu pot sa zic decat ca e un program de encriptare pe care tre sa-l cumperi ! Cauta cu google ca nu mai stiu cum ii zice !
- RadioPunk
- PHPRomania Supporter
Incearca asta: http://www.phpfreaks.com/quickcode/Enco ... ts/348.php E posibil sa fie ce cauti tu 
- ExcalIbvr
- Senior Member
Intrebarea lui pepys e foarte bine intemeiata, octavian. Daca tu nu ai ajuns sa-ti pui problema asta, nu inseamna ca ea nu exista! La fel cu toate celelalte in viata...
pepys, exista 2 solutii la problema ta:
1. Obfuscarea codului
POBS e meserias la faza asta.
2. Criptarea codului
Se spune ca Zend Encoder e cel mai bun, dar exista si altele. Zend Encoder e scump, dar inca nu a fost "cracked" niciodata!
Un script criptat cu Zend Encoder are nevoie de Zend Optimizer instalat pe server, pentru a rula.
pepys, exista 2 solutii la problema ta:
1. Obfuscarea codului
POBS e meserias la faza asta.
2. Criptarea codului
Se spune ca Zend Encoder e cel mai bun, dar exista si altele. Zend Encoder e scump, dar inca nu a fost "cracked" niciodata!
Un script criptat cu Zend Encoder are nevoie de Zend Optimizer instalat pe server, pentru a rula.