o idee la adaugarea unui produs

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

ApologetX
Senior Member

o idee la adaugarea unui produs

Mesajde ApologetX » Vin Iul 01, 2011 3:04 pm

deci, imi idoresc sa adaug un produs (e vorba de un articol de imbracaminte) in DB unde am urmatoarele campuri:

cod produs (input text), nume produs (text), descriere (text), culori (text), marimi (text), materiale (text), pret (text), Nr buc (text).

Acum, se vrea adaugarea de nr buc la: culori (ex: Negru 2buc, Alb, 1buc, etc) ,la marimi la fel (XL 3buc, M 1 buc, etc) asfel in cat sa se poata face un raport detaliat unde sa reiaza ca produsul "#32345" cu numarul de bucati total "10" din care "5" buc marimea XL > (2 negre si 1 roz), "3" buc L > (2 albe si 1 gri), etc..

nu stiu cum sa gandesc adaugarea de produs (campurile) cu atatea valori si sa fie cat mai simplu.. ,a mai facut cineva? va rog o idee/un sfat.

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Vin Iul 01, 2011 4:47 pm

ca si wireframe sau ca structura de baza de date?

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Vin Iul 01, 2011 4:52 pm

ai o tabela cu atribute, unu la mai multi, unde pui atribut -> valoare asociat cu produsul

prod:2
pret
20 lei

prod: 8
culoare
rosu

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Vin Iul 01, 2011 5:41 pm

atat structura de baza de date cat si crearea formularul de adaugare a produsului.. in momentul de fata e simplu: selectez categoria (care e o lista) ,restu sunt input-uri de tip text, dar fiindca se complica, ambele vor suferii modificari.

vectorialpx, nu am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui..

nevvermind
Senior Member

Mesajde nevvermind » Vin Iul 01, 2011 6:49 pm

Înapoi la “PHP Incepători”