solutie algoritm detectare obiecte...
Moderator: Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
solutie algoritm detectare obiecte...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- Birkoff
- Senior Member
teachme inca nu stiu ce o sa iasa... ideea e ca eu pe javascript cam scartai si cand am timp liber imi fac de lucru mesterind cate ceva (asa invat eu lucruri noi). dupa ce o sa zic ca stiu cel putin la fel de bine javascript cum stiu php o sa trec la jquery si apoi mai departe...
ce fac eu acum e sa implementez diferiti algoritmi si sa ma joc cu diferite functii javascript ca sa imi intre in cap functionalitatea lor (cam asa am invatat si php), oricum mi-ai dat o idee cu imaginea aia de joc si probabil o sa fac ceva asemanator... (momentan e doar un div cu colturi rotunjite de arata ca o bila care se tot misca pe ecran)
ce fac eu acum e sa implementez diferiti algoritmi si sa ma joc cu diferite functii javascript ca sa imi intre in cap functionalitatea lor (cam asa am invatat si php), oricum mi-ai dat o idee cu imaginea aia de joc si probabil o sa fac ceva asemanator... (momentan e doar un div cu colturi rotunjite de arata ca o bila care se tot misca pe ecran)
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)