Salut. Caut o metoda de a posta linkuri cu php.
De exemplu, ca sa accesez un topic de pe acest forum, ma duce la adresa viewtopic.php?x=223103
Am incercat sa caut pe Google, insa cred ca nu stiu nici ce sa caut. Vreau sa stiu cum fac acel fisier viewtopic.php si odata apelat cu ?x=3213 sa ma duca la o anumita pagina.
De exemplu daca eu am in baza de date un post cu id-ul 5, sa il pot vedea accesand adresa post?id=5.
Multumesc.
Linkuri PHP
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Cod: Selectaţi tot
// pentru afisare linkuri preiei datele din bd si afisezi asa
while($row = mysql_feetch_array($resource) ) {
echo '<a href="index.php?id=' . $row['id'] . '"> ' . $row['title'] . ' </a>';
}
// pentru afisare pagina ce corespunde acelui link faci asa
$id = ( isset($_GET['id']) ) ? intval($_GET['id']) : 1; // daca nu e trimis id se va seta id 1 ca sa se afiseze continutul primei pagini...
$query = "SELECT * FROM tabel WHERE id = '{$id}' ";
// restul interogarii la bd si while de preluare...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Okey, am rezolvat intr-un fel. Am facut asa:
- in pagina unde vreau sa apara link-ul catre post am bagat query-ul si tot acolo se face si variabila $id.
- in pagina cu $id=31234 (de exemplu) am facut verificare in database pt. variabila $id si afisarea continutului.
Am facut tot cu un $_GET. Vad ca merge, insa nu stiam ca $_GET are si posibilitatea asta, is mai nub.
Merci.
- in pagina unde vreau sa apara link-ul catre post am bagat query-ul si tot acolo se face si variabila $id.
- in pagina cu $id=31234 (de exemplu) am facut verificare in database pt. variabila $id si afisarea continutului.
Am facut tot cu un $_GET. Vad ca merge, insa nu stiam ca $_GET are si posibilitatea asta, is mai nub.
Merci.