Am si eu nevoie de ceva informatii urgent.....Am fost chemata la un interviu in Bucurest pt un post de Programator Php/Mysql junior la Biotic .ro si as vrea sa stiu care este salaiul pe care ar trebui sa il cer (asta daca voi fi intrebata
Salariu Programator Php junior....Urgent
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
andra_vivien
- New Member
Salariu Programator Php junior....Urgent
Buna,
Am si eu nevoie de ceva informatii urgent.....Am fost chemata la un interviu in Bucurest pt un post de Programator Php/Mysql junior la Biotic .ro si as vrea sa stiu care este salaiul pe care ar trebui sa il cer (asta daca voi fi intrebata
)????
- Birkoff
- Senior Member
depinde de experienta...
daca ai cam 20 site-uri facute si sub 2 ani experienta, un salariu de 600 euro ca incepator ar fi ok (+ taxele la stat)
daca ai mai putina experienta, scazi din salariu...
eu cel putin atat aveam la primul job ca entry level...
offtopic
nu uita sa vezi si topicul cu ce ... sigur o sa iti foloseasca
(dupa interviu poate contribui si tu la acel topic
)
daca ai cam 20 site-uri facute si sub 2 ani experienta, un salariu de 600 euro ca incepator ar fi ok (+ taxele la stat)
daca ai mai putina experienta, scazi din salariu...
eu cel putin atat aveam la primul job ca entry level...
offtopic
nu uita sa vezi si topicul cu ce ... sigur o sa iti foloseasca
(dupa interviu poate contribui si tu la acel topic
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
andra_vivien
- New Member
- Birkoff
- Senior Member
pai tine cont de cheltuielile tale...
200 euro chiria + intretinerea
200 euro mancarea si alte facturi
xxx euro cheltuieli neprevazute...
iti calculezi tu cam cat consumi pe luna, cat te costa lumina, netul, tv, telefon si alte facturi... cat te costa chiria si intretinerea unde stai + cad dai zilnic pe mancare + mai pui o suma pentru cheltuieli neprevazute (haine, iesit la o cafea etc) si ala e salariul minim care iti trebuie... sub el nu te angajezi ca mori de foame...
200 euro chiria + intretinerea
200 euro mancarea si alte facturi
xxx euro cheltuieli neprevazute...
iti calculezi tu cam cat consumi pe luna, cat te costa lumina, netul, tv, telefon si alte facturi... cat te costa chiria si intretinerea unde stai + cad dai zilnic pe mancare + mai pui o suma pentru cheltuieli neprevazute (haine, iesit la o cafea etc) si ala e salariul minim care iti trebuie... sub el nu te angajezi ca mori de foame...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
- vectorialpx
- Senior Member
Initial poti cere 1800-2000 de lei, ca junior (ca sa ai sanse la angajare - sa fii genul "ieftin si bun") cu mentiunea ca vrei sa discuti dupa 3 luni renegociere, ca sa vezi ce ai de facut si cat poti sa duci. Dupa 3 luni, cand prinzi experienta si vezi ca lucrurile merg bine poti cere mai mult... sau nu, daca observi ca inca mai ai de invatat
- vectorialpx
- Senior Member
-
andra_vivien
- New Member
- vectorialpx
- Senior Member