www.ecomenzi.com
Moderatori: cristi, Moderatori
Eu nu reusesc sa vad nici un produs. Iar ce ma face sa ies instantaneu de pe site e magaria cu pop-up de vot la click-ul unei categorii. Una e sa pui publicitate pe site, alta e sa pacalesti omul dand click pe ceva sa faca altceva.
Pagina http://www.ecomenzi.com/vizualizare.php?view=12 e imprastiata rau.
De lucrat ar fi multe:
- adaugarea de produse (eu nu gasesc)
- redimensionare poze (pot face analiza la singurul produs pe care l-am gasit)
- optimizeaza-ti pozele (ai peste 1 MB care se incarca la accesarea paginii mentionate mai sus)
- ai problema de JS (orderform)
- baga un captcha la formularul de creeare cont daca nu vrei sa ai db-ul plin intr-o seara.
- ai cateva pagini nefacute ceea ce inseamna ca nu e functional...
Ar fi multe de spus... Dar intai termina-l
De design nu prea m-as lua, ca intodeauna designul e subiectiv, insa, parca sunt prea stridente butoanele categoriilor, pixeli inegali la unele containere, neconcordanta la tab-ul ce defineste un container (Categorii si Produs, la produse se potriveste, dar la cateogorii titlul bagat in imaginea galbena nu prea e de acolo).
In fine. Daca esti pus pe treaba, eu iti urez spor la munci si asptetam si continuarea.
Pagina http://www.ecomenzi.com/vizualizare.php?view=12 e imprastiata rau.
De lucrat ar fi multe:
- adaugarea de produse (eu nu gasesc)
- redimensionare poze (pot face analiza la singurul produs pe care l-am gasit)
- optimizeaza-ti pozele (ai peste 1 MB care se incarca la accesarea paginii mentionate mai sus)
- ai problema de JS (orderform)
- baga un captcha la formularul de creeare cont daca nu vrei sa ai db-ul plin intr-o seara.
- ai cateva pagini nefacute ceea ce inseamna ca nu e functional...
Ar fi multe de spus... Dar intai termina-l
De design nu prea m-as lua, ca intodeauna designul e subiectiv, insa, parca sunt prea stridente butoanele categoriilor, pixeli inegali la unele containere, neconcordanta la tab-ul ce defineste un container (Categorii si Produs, la produse se potriveste, dar la cateogorii titlul bagat in imaginea galbena nu prea e de acolo).
In fine. Daca esti pus pe treaba, eu iti urez spor la munci si asptetam si continuarea.
Viata e prea scurta sa faci un lucru singur. Cere AJUTOR!