o problema mai delicata

Întrebări legate de conectarea la baze de date MySQL prin intermediul PHP

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

byte
PHPRomania Supporter

o problema mai delicata

Mesajde byte » Vin Mar 25, 2005 7:49 pm

sunt incepator in mysql si as vrea si eu sa pun o intrebare; am sa incerc sa fiu cat mai explicit.
Sa presupunem ca pe www.unDomeniuOarecare.ro am o pagina care ia datele dintr-un formular si le pune intr-o baza de date mysql. pana aici e k.
Eu as vrea sa gasesc o posibilitate sa introduc date pe calculatorul meu personal (fara a avea conexiune la internet), intr-o baza de date, si intr-un fel (nu stiu cum) sa fac un update al bazei de date de pe server atunci cand voi avea o conexiune la internet (o data pe zi sau ceva de genul asta...).
De asemenea sa pot transfera datele din baza de date de pe server pe calculatorul meu.

stiu ca pare foarte ciudat, dar as vrea sa am posibilitatea sa nu depind de o conexiune la internet pt ca as putea fi pus in situatia in care sa fiu nevoit sa arat datele din baza de date fara a avea posibilitatea sa ma leg la internet.

Daca vreti sa ma ajutati si nu ati inteles prea bine ce e de facut va rog sa ma intrebati, am sa incerc sa mai spun o data . multumesc anticipat

punctweb
Senior Member

Mesajde punctweb » Vin Mar 25, 2005 9:49 pm

lucrezi cu 2 baze de date, in paralel, una online, una pe pc-ul tau, cu amandoua, pe cat posibil in paralel. Periodic iti faci cate o copie a datelor din cea online si o actualizezi pe cea din pc-ul tau de acasa... phpMyAdmin se descurca minunat in creare de back-up la baze de date...

WebShield
PHPRomania Supporter

Mesajde WebShield » Joi Apr 07, 2005 1:16 am

exael
Senior Member

Mesajde exael » Vin Mai 06, 2005 12:41 am

eu zic sa folosesti serverul asta pt calculatorul tau... si o sa ai si phpmyadmin-ul si multe chestii...

incearca si o sa vezi ca e super beton

Înapoi la “MySQL”