http://iup.ro/pfiles/9735/Untitled-1.jpg
ce parere aveti ?[/url]
new design
Moderator: Moderatori
-
1Quality
- PHPRomania Supporter
new design
Ultima oară modificat Sâm Mai 23, 2009 1:42 pm de către 1Quality, modificat 1 dată în total.
-
romeo51
- Average Member
Web development solutions
Design-ul e foarte bun. E comun? S-a mai vazut? Logic ca da. Toate siturile arata cam la fel. Nu asta e buba.
Buba e ca daca e web development solutions, n u se potriveste deloc.
Uita-te un pic pe situri similare .... Cum ramane cu SEO?
Design bun!

Buba e ca daca e web development solutions, n u se potriveste deloc.
Uita-te un pic pe situri similare .... Cum ramane cu SEO?
Design bun!
-
MakesYouClick
- Average Member
-
dechim
- Senior Member
Meniul in paginile web
Aplicatiile desktop (marea majoritate) au un meniu principal orizontal, sus pe prima sau aproape pe prima linie a ferstrei in care ruleaza si pentru fiecare item se activeaza un popup, ... Programele desktop care nu au un astfel de meniu par a fi a unor amatori si daca ma uit mai bine asa e.
Am facut introducerea asta sa va cer o parere despre meniurile din paginile web.
Considerati ca se prefigureaza aparitia si in domeniul programarii web a unui "meniu standard" (functionalitate, design, ...) din care daca iesi prea mult pagina devine de prost gust sau aplicatia nu va fi destul de flexibila ca sa suporte imbunatatiri de orice fel in viitor?
Si ca sa nu ies din subiect prea mult, poate sa-mi spuna cineva de ce meniul lui [/b]1Quality[/b] e ok ?
Am facut introducerea asta sa va cer o parere despre meniurile din paginile web.
Considerati ca se prefigureaza aparitia si in domeniul programarii web a unui "meniu standard" (functionalitate, design, ...) din care daca iesi prea mult pagina devine de prost gust sau aplicatia nu va fi destul de flexibila ca sa suporte imbunatatiri de orice fel in viitor?
Si ca sa nu ies din subiect prea mult, poate sa-mi spuna cineva de ce meniul lui [/b]1Quality[/b] e ok ?