http://ehs-web.com

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Sep 13, 2006 4:04 am

desigur cum am ramas singurel pe aici si e 4 am ... hai sa ti-l critic eu ...

1. http://validator.w3.org/check?verbose=1 ... web.com%2F
2. ma deranjeaza galbenul si verdele ala pe langa albastru ... nu puteai in loc de galben sa pui un albastru foarte deschis (nu aprins , deschis - pal) si in loc de verdele ala un albastru de intensitatea respectiva ?
3. ai link-uri care duc in pom (click pe topic -> click pe admin)
4. "Previous posts" ce ar trebui sa arate ? Daca nu arata nimic de ce mai e afisat acolo ?
5. la pagina de register (register.php) am un warning
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /**********/register.php on line 70
6. pagina de login nu prea afiseaza nimic (o avea vreo eroare sau e goala) (acum am vazut ca e doar o pagina de "action")

ajunge pentru moment ca stiu ca ma injuri deja :lol:

demonu
Average Member

Mesajde demonu » Mie Sep 13, 2006 11:27 am

ok....m-am convins....dupa ce iti expui parerea despre cercetarea facuta pe Firefox, ne propui sa comentam....am bagat si io vre 3-4 comentarii goale.....de validarea datelor nai auzit domle? (exact ca in studiu facut asupra firefoxului)

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 11:55 am

Naspa treaba... rezolvasem erorile si a ramas decat una (aia cu <ul> care vine de la previous posts pentru ca e gol) dar am reusit din greseala sa sterg posturile si backupu il aveam cu erorile vechi :D ... plus ca meta ala care da eroare mi-l impune google ca sa pot sa folosesc webmaster tools (tre sa verifice daca e pagina mea) si problemele cu embed mai bine dai un mail la youtube in legatura cu ele ca nu e vina mea ... asa mi-a dat youtube linkul asa l-am pus.
2. ma deranjeaza galbenul si verdele ala pe langa albastru ... nu puteai in loc de galben sa pui un albastru foarte deschis (nu aprins , deschis - pal) si in loc de verdele ala un albastru de intensitatea respectiva ?

O sa incerc sa vad cum arata... mersi de sfat
3. ai link-uri care duc in pom (click pe topic -> click pe admin)

Pai... faza cu linku de admin ca merge doar din pagina principala e din cauza la include :D o sa rezolv dar ce treaba au vizitatorii cu pagina de admin ? acolo eu am treaba nu voi.
4. "Previous posts" ce ar trebui sa arate ? Daca nu arata nimic de ce mai e afisat acolo ?

Pai pe prima pagina se afiseaza ultimele 5 posturi... la previous posts se afiseaza restul ... ca sa poti sa citesti si vechituri... dar e gol pentru ca momentan sunt doar 3 posturi.
5. la pagina de register (register.php) am un warning
Warning: preg_match(): Unknown modifier '/' in /**********/register.php on line 70
6. pagina de login nu prea afiseaza nimic (o avea vreo eroare sau e goala) (acum am vazut ca e doar o pagina de "action")

Nu stiu cum ai ajuns tu pe paginile alea pentru ca n-au nici o treaba cu blogul... erau de la altceva... momentan singurul care are user este EU.

de validarea datelor nai auzit domle?

ma... daca pe tine te cheama ' ' si cel mai interesant lucru pe care poti sa-l zici despre firefox este ' ' asta-i problema ta :) ... eu verific daca variabilele name si comment care-s obligatorii sunt diferite de null si atat.
Edit: Se pare ca era o problema la validare :D am rezolvat .. sper :)
Ultima oară modificat Mie Sep 13, 2006 12:09 pm de către Dodo, modificat 1 dată în total.

demonu
Average Member

Mesajde demonu » Mie Sep 13, 2006 12:09 pm

Chestia cu firefoxu era doar asa ca o ironie...a sortii...
Am vrut sa zic ca pot baga zeci-sute(depinde de rabdare) de comentarii goale doar apasand pe butonu ala de submit. Nu zic ca nu ai facut validare, ca nu stiu ce cod ai scris tu pe acolo...dar nu merge

LATER EDIT:
vad k lai reparat ;)

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 1:38 pm

inca nu sunt sigur cum sa securizez commenturile incat sa nu restrictionez prea mult utilizatorii :)

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Sep 13, 2006 2:16 pm

Nu stiu cum ai ajuns tu pe paginile alea pentru ca n-au nici o treaba cu blogul... erau de la altceva... momentan singurul care are user este EU.

eu sunt mai piry ca tine.

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Mie Sep 13, 2006 3:17 pm

Se pare totusi ca motorul de cautare al lui dodo e mai piry ca toti
Nu stiu cum si unde face cautarile, dar nu prea le face :)
Si on-topic: mi se pare anost designul site-ului, nu prea e la moda :)

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 3:39 pm

Stiu ca designul e naspa, ce pot sa zic ... nu-s designer sunt developer web :) programator mai bine zis.
O sa ma apuc cat de cat si de design (macar sa copii un layout si tot fac ceva) dar pana acum am fost ocupat cu codul pentru ca intai l-am facut php + ajax(mult ajax... inclusiv template-urile erau in ajaxpages) si cum n-a mers pe ie6 cu ajaxul ala pe el a trebuit sa-l rescriu de la 0 sa fie server-side-only :)

Cat despre motorul de cautare... ce-are ?

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 4:08 pm

Dodo scrie:sunt developer web :) programator mai bine zis.

:lol: si eu ziceam ca nu merita sa mai intru pe aici, macar mai rad din cand in cand
Dodo scrie:Cat despre motorul de cautare... ce-are ?

Trecand peste faptul ca nu e bun de nimic, ce sa aiba? E perfect :lol:

copot
Senior Member

Search engine

Mesajde copot » Mie Sep 13, 2006 4:49 pm

The Power of Christ Compels You.

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 5:20 pm

Eh v-ati luat teapa ca nu e al meu dodo.ro :) o sa-l anunt pe necenzurat ce crede lumea despre motorul lui de cautare. Eu n-am stat sa ma uit peste el... mi-a cerut sa-i pun link si i-am pus.
Later edit: Si... da... ai dreptate ca nu are rost sa vii pe aici... la ce impresii ai in cap...
Oricum imi place sa vad ca am fani

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Mie Sep 13, 2006 6:19 pm

Si... da... ai dreptate ca nu are rost sa vii pe aici... la ce impresii ai in cap...

Pustiu, mai usor cu atitudinea asta! Aici nu suntem la piata.
Hai ca iti cer si eu sa pui link la ceva, pui? :)
@Vic, se merita sa intri pentru ras :)

Dodo
Senior Member

Mesajde Dodo » Mie Sep 13, 2006 6:45 pm

Pustiu, mai usor cu atitudinea asta! Aici nu suntem la piata.

Vorbesti de parca nu m-ai cunoaste
Hai ca iti cer si eu sa pui link la ceva, pui?

Ce-mi iese ? Daca vrei link exchange facem :)
@Vic, se merita sa intri pentru ras

Da... dar nu sa razi ca prostu de unu singur ca nu-ti mai incapi in haine de talent.

Vic
Senior Member

Mesajde Vic » Mie Sep 13, 2006 8:30 pm

Da... dar nu sa razi ca prostu de unu singur ca nu-ti mai incapi in haine de talent.

1. Eu nu te-am insultat copile.
2. Se pare ca nu rad singur, ci rad cu xtzy.
3. Cu atitudinea asta sa te prezintii la pustii cu care stai pe afara, nu la mine.
Oricum imi place sa vad ca am fani

Pe cine mai, ca din cate vad eu tu esti fan Piry dar de tine nu se aude nimic ... in afara de pupaturile din dosul lui Piry that is :lol:

Înapoi la “Evaluare site”