Caut pe cineva care detine cunostinte bune in wordpress pt a imi rezolva cateva chestii. Budget 50$-100$
Dati-mi mesaj pe prv.
Caut bun cunoscator wordpress!
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Re: Caut bun cunoscator wordpress!
Inainte sa lucrati pentru el vedeti topicul asta: (confirm ca vorbise si cu mine sa ii fac meniul respectiv dupa ce stabilise deja cu angelp sa i-l faca)
viewtopic.php?f=11&t=28049
phphp scrie:Inainte sa lucrati pentru el vedeti topicul asta: (confirm ca vorbise si cu mine sa ii fac meniul respectiv dupa ce stabilise deja cu angelp sa i-l faca)
Bati campii, ai facut un meniu de 2 lei, am platit un baiat sa mi-l creeze k-lumea, tu nu te pricepi, vrei sa-ti dau bani asa aiurea?
Eu nu ti-am facut nimic, stai linistit, ma confunzi
) dovada ca ai vorbit cu 10 oameni sa iti faca, dovada ca nu intentionai sa platesti.

phphp scrie:Eu nu ti-am facut nimic, stai linistit, ma confunzi) dovada ca ai vorbit cu 10 oameni sa iti faca, dovada ca nu intentionai sa platesti.
Am vorbit cu tine si inca un om, celalat om a fost neserios si nu mi-a raspuns iar tu mi-ai facut un meniu de 2 lei si vroiai 2 milioane pe o munca de 10 minute, vroiai sa ma talharesti practic.
Tu nu intelegi ca eu nu ti-am facut nimic?
) Ma confunzi cu angelp, probabil. Eu nu ti-am mai facut nimic pentru ca am vorbit seara cu tine sa iti fac meniul si urmatoarea zi cand voiam sa ma apuc a postat angelp ca i-ai dat teapa... deci tu vorbisei deja cu el sa iti faca, si ai vorbit si cu mine ... cum e asta?