Salut

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

virusi
PHPRomania Supporter

Salut

Mesajde virusi » Joi Feb 16, 2006 8:21 pm

By Fun-e

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Vin Feb 17, 2006 10:47 am

nu am inteles nimic din ce ai zis tu, nu vb pe limba mea :lol: (de fapt nu cred ca vorbesti corect romana, probabil esti arab :P )
deci tu intrii pe ftp si incerci sa uploadezi paginile pe acel server dar iti da o eroare? Ce eroare si cand anume o da? pune aici eroarea sa vedem despre ce e vb... si verifica daca ai firewall sa ai liber portul 80
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

VisezTrance
PHPRomania Supporter

Mesajde VisezTrance » Vin Feb 17, 2006 11:01 am

Nu prea inteleg nimic din ce spui. Vrei sa folosesti port-ul 80 pentru proxy ? Asta nu inseamna ca nu mai merge sa faci browsing cu ip-ul tau real ?Daca vrei sa surfezi anonim .. uite ce faci ..
// daca stii adrese de servere proxy nu te obosi sa citesti
Incearca Tor proxy http://tor.eff.org/. Downloadezi binarele de windows iti configurezi programul in cazul tau browser-ul. Spre exmplu .. daca folosesti IE dai Internet options -> connections -> lan settings -> si la proxy server adress - localhost si port 8118 parca. S-ar putea ca programul pe care il folosesti pentru browsing sau irc sa-ti dea adresa dns reala. Poti incerca sa folosesti Tor impreuna cu Privoxy si nu mai ai nici o grija.

Înapoi la “Discuţii generale”