Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
Sfintele Sarbatori ale Craciunului sunt un prilej de inaltare sufleteasca, de speranta si impacare, un simbol etern al pacii.
Incarcatura emotionala cu care le intampinam de fiecare data ne face sa uitam pentru moment de necazurile si neimplinirile acumulate si ne indreptatesc speranta de mai bine, de bunastare pentru noi, locuitorii acestor legendare tinuturi.
Cu acest prilej, punctweb.com are onoarea de a va adresa sincere felicitari, sanatate, pace si prosperitate, iar schimbarile profunde prin care trece societatea noastra sa mareasca increderea dintre oameni si în destinele neamului romanesc.
Fie ca Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului si ale Anului Nou sa va aduca in casa si în viata dumneavoastra mai multa lumina, bucurie si momente fericite pe care sa le traiti impreuna cu familia si cei dragi, intr-o atmosfera de pioasa si adanca simtire crestineasca !
La Multi Ani !
-
andy
- Average Member
Sarbatori Fericite
Sarbatori Fericite tuturor programatorilor PHP din Romania si un an nou mult mai productiv
.
P.S. Multumesc pentru solutii tuturor celor care mi-au raspuns si m-au ajutat sa imi rezolv problemele de programare
P.S. Multumesc pentru solutii tuturor celor care mi-au raspuns si m-au ajutat sa imi rezolv problemele de programare
- Ropiku
- Average Member
Craciun fericit
Sarbatori fericite tuturor !!!
Si sa nu uitati ca este Craciunul si sa faceti fapte bune si sa ii iertati pe cei care v-au suparat.
La Multi Ani phpromania.net si la mai multi membri !!!
Si sa nu uitati ca este Craciunul si sa faceti fapte bune si sa ii iertati pe cei care v-au suparat.
La Multi Ani phpromania.net si la mai multi membri !!!
-
-
Pirahna
- Senior Member
google nu se plictiseste de sarbatori din cate vad :
http://googleblog.blogspot.com/2005/12/ ... st-in.html
http://googleblog.blogspot.com/2005/12/ ... st-in.html
|