Problema spam romanesc

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Pirahna
Senior Member

Problema spam romanesc

Mesajde Pirahna » Mar Dec 27, 2011 2:08 pm

Tot primesc mailuri de la it-shirt.ro, teamdeals.ro si alte porcarii de site-uri de care n-am auzit in viata mea. Nu au link de unsubscribe, si care au nu e functional.

Pe langa ca este spam si este romanesc, ma irita si mai tare faptul ca mailurile sunt trimise pe adresa de business, unde consider toate mailurile prioritare si de obicei opresc tot ce fac ca sa vad despre ce e vorba.

Cum considerati ca este cel mai bine sa rezolv aceasta problema ?
Am incercat sa le trimit un email pe adresele lor de contact, nu am primit vreun raspuns si spam-ul continua sa vina.
Are rost sa trimit vreun email la hosting ?

Sa trec direct la armele mari, anume 300.000 de emailuri de 5mb intr-o zi si alte 1.000.000 request-uri pe site (500-600 simultane) pana nu le mai raspund serverele ?

Sugestii ?

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Mar Dec 27, 2011 2:47 pm

eu sunt de parere ca daca iti permiti sa pierzi timp sa le raspunzi cu aceeasi moneda, indexezi toate adresele lor de email de pe site-urile lor si apoi ii bombardezi cu spamuri (de pe smtp-uri publice ca sa nu te poata bloca) in care le spui ca nu mai vrei sa primesti mailuri de la ei... dupa 1-2 milioane de mailuri primite poate se satura si ei de campaniile astea pe email...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mar Dec 27, 2011 2:59 pm

Asta zic si eu.

Daca au site-ul picat si mailul plin si mai primesc si notificare de la hosting, ar trebui macar sa isi faca un sistem de unsubscribe functional.

whooper
Senior Member

Mesajde whooper » Joi Dec 29, 2011 6:43 pm

Faci si tu niste reguli ('rules') in Outlook si pui acolo filtre unde-ti lasa sa treaca doar mesajele primite de la cei pe care ii ai in lista de contacte. Ce nu trece de filtre, se redirecteaza in Junk ..

Nu pierzi nimic .. doar vreo 1/2 hr cat sa-ti setezi regulile.
Join The Forums - Time Well Wasted!

Înapoi la “Discuţii generale”