game online

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Joi Oct 08, 2009 12:25 am

|

darkyndy
Senior Member

Mesajde darkyndy » Joi Oct 08, 2009 7:40 am

Joc web based games de aproape 7 ani zilnic (sunt putin adicted :) ) si ca sa iti reuseasca trebuie sa ai ideile bine puse la punct, o echipa pentru design care sa se priceapa si sa tii foarte mult cont de usability (~ one click action).

Sunt multe de spus pe aceasta tema, daca te apuci spor si daca il faci fara flash ai sa ai mai multe sanse sa ajungi pe piata.
There are 10 kinds of people in the world, those who understand binary, and those who don't.

kyron
Senior Member

Mesajde kyron » Joi Oct 08, 2009 10:21 am

@darkyndy: nu e chiar offtopic, asa ca daca vrei poti sa ne zici si noua ce jocuri joci, poate mai intereseaza pe cineva. Si eu am jucat o perioada razboi, hattrick, mybrute. De preferat ar fi ceva care sa nu consume foarte mult timp pe zi cum e travian de exemplu.

darkyndy
Senior Member

Mesajde darkyndy » Joi Oct 08, 2009 12:17 pm

Am jucat:
razboi.ro, darkthrone.com (versiunile: Alpha, Beta, Silver, Gold), lotgd (Legend of The Green Dragon), lol (Lords of Legend), travian (am jucat peste 2 ani in care am fost si multihunter si administrator, versiunile T2, T3 si T3.5), utopia, Galaxy Battle, BoG (Battle of Gods), the-west, fallensword, labrute.fr si astea sunt doar o parte de care mai imi aduc aminte :) in general am jucat toate jocurile care au fost in topul jocurilor online pentru acel an.

Acum mai joc doar the-west (pe W2 .net , fac in curand un an) si fallensword (peste 1 an, daca vreti sa il incercati linkul de referral al meu este: http://www.fallensword.com/?ref=1780893 , ma ajuta sa castig o medalie in joc).
There are 10 kinds of people in the world, those who understand binary, and those who don't.

LXS
Senior Member

Mesajde LXS » Joi Oct 08, 2009 6:10 pm

matheuzzy
Senior Member

Mesajde matheuzzy » Joi Oct 08, 2009 6:36 pm

alexcsandru
PHPRomania Supporter

Mesajde alexcsandru » Lun Oct 12, 2009 11:20 am

Daca esti bun , poti sa creezi ceva, dar imp e sa ai o imaginatie f buna, sa prinda omu ... Daca reusesti , esti realizat! :))
Working here...

Înapoi la “Discuţii generale”