Stire bomba pentru programatorii WEB.

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

HPgeo
Average Member

Stire bomba pentru programatorii WEB.

Mesajde HPgeo » Vin Iun 13, 2008 10:14 am

Va salut pe toti,
M-am saturat cu povesti de genu:
- CV-ul tau a fost vizualizat de X say Y firma;
- Doresc un site de ....;
- Cautam programator, dar intr-un judet afectat economic (sau Cernobal);
- Doresc o clona a unui website sau un website ilegal.
Sa recapitulam. aceste mesaje parca au fost scrise de niste roboti sau programate pentru postarea lor pe internet ulterioara.
Sunt inscris in toate site-urile de CV-uri in toata Europa si USA, dar inca nimic. Doar niste promisiuni care sa ma tina in sah, ca CV-ul meu a fost vizualizat de firma X si asa mai departe.
Licitatii online:
Au fost putini oameni care au castigat la aceste licitatii.
In general, aceste site-uri au rolul de a face o colecta de clienti pentru firma lor de dezvoltare web, dar si pentru a tine in sah programatorii care au auns la un apogeu.
Chiar cunosc pe cineva care mi-a raportat un secret, ca un prieten dealui are un site de licitatii (nu pot sa va spun site-ul ca ca nu iasa scandal aici pe site) si rolul site-ului de licitatii era acela de a tine programatorii in sah, si doar-doar daca era de facut un proiect prea complex si suma era prea mica, pana la urma castiga licitatia un membru al site-ului (programator).
O alta manevra este aceea de a te impinge de la spate sa faci un proiect si apoi ori esti anuntat, ori ca proiectul a fost suspendat sau ca nu mai iti da banii sau ca ceva nu este bun la site si ori ce ai face asa ramane.
VA DAU UN SFAT: Luati-va bagajele si strangeti-va tagartele!
Gata! Pana aici a fost.
Sunt un programator expert pentru ca stiu: HTML, CSS, PHP, SQL/MYSQL, XML, JavaScript, JAVA, AJAX, RapidQ.
Voi incepe prin a oferi gratuit un proiect LIVE SUPPORT editie personala, dar pentru afaceri, adica nu o editie redistribuitor.
editia redistribuitor, o dadeam doar daca acest proiect ar fi fost cumpart, dar daca al dau gratis, nu are rost sa ai imbogatesc pe altii.
Acest proiect este total, nu incarca greu si nu suprasolicita server-ul.
L-am pus pe un server si toti au ramas masca, numai ca cand a fost vorba de bani toti au fugit.
Din acesta experienta am inteles un lucru:
In Romania se lucreaza gratis si atunci de ce sa nu le dau gratis, daca pe bani nu le vrei. Poate asa voi avea succes.
Eu compar carti, cumpar connexiune internet (am 6MB de la clickNet), am invatat, am pierdut copilaria si acum facti si misto de mine.
Nu se termina aici totul.
Doresc sa realizez un super/mega pachet de servicii complet, ca nimeni nu mai aive de lucru. Daca nici eu nu am de lucru si ma-ti facut sa sufar, nici cei care m-au facut sa sufar nu vor mai avea de lucru. Cei care nu sunt programatori WEB ei nu au de ce sa sufere, deoarece acestia vor beneficia de acest pachet gratuit. Asa ca, bucurati-va!
Pachet-ul contine:
- Magazin Online;
- Licitatii Online;
- Site anunturi;
- Website personal;
- Website edating;
- Prezentare firma;
- Forum Live.
Si alte surprize pe care nu doresc sa le dezvalui in acest moment, pentru ca sa nu activez superinta din acest moment.
va dau un exemplu mic ce nu au reusit ei si ce nu le-a placut lor.
- Incarcarea imaginilor de pe site pe loc, instant.
- Miscarea ferestrelor live (drag & drop), dar o miscare fara intarziere si intreruperi, din cauza PC-ului care are o configuratie slaba sau datorita marelui volum de continut AJAX pe site;
- Diminuarea traficului de date de la server, de la un chat-room.
Acum o sa imi redeschid acest LIVE SUPPORT si imi iau angajamentul ca o sa al dau gratis si o sa al pun pe toate serverle, indiferent ca ai nu vor.
acesti indivizi au la termenii si conditile de utilizare, o mica regula:
Sunt interzise char-room-urile.
Este ilegal, este ca si cum eu detin un magazin si spun:
Cei de culoare inchisa sa nu intre in magazinul meu.
Am si eu dovezi, ca nu imi place culoare negru, ca defapt ar mirosii, etc
Se paote dovedi in instanta ca legea cu chat-room-ul este ilegala.
Am discutat cu o firma importanta din Romania si le-am comunicat ca daca nu ma lasa sa pun acel LIVE SUPPORT o sa fac un site plin de AJAX si refresh, dar care sa nu dea impresia ca acolo este un chat-room.
Un site plin de ceasuri sincronizate din SQL si XML, adica 1000 de ceasuri.
Si cand au auzit aceasta, au spus ca o sa schimbe termenii de contitii si o sa interzica AJAX, adica acel javascript.
Acestia nu au cum sa interzica AJAX, pentru ca AJAX este doar o porecla a unor metode care se desprind din JAVASCRIPT, deci AJAX este javascript.
Aceste firme au acesti termeni de conditii deoarece sunt obligati de nustiu care firma, care ofera servicii de chat-room sau support LIVE.
Am facut ancheta, si am ajuns la un consens, ca eu chiar puteam sa al pun si sa ma cel putin peste 2000 sau 3000 de clienti (lejer).
Numai ca amenintarile sunt prea mari ca sa al public.
Sa revenim sa acel pachet de servicii gratuit (ca defapt eu pentru asta am scris acest mesaj).
Deci, va puteti face bagajele, sa va strange-ti cotroantele si am un sfat petru voi toti, descarcati sau cumparati jocuri, pentru ca atunci cand ma voi lansa eu pe piata gratuitatilor sa nu va para rau.
Uite, va dau si un pont, ca a aparut GTA IV, a fost prezentat in Extrem PC.
Acest pachet va contine orice tip de website, adica nimeni nu o sa mai aive de lucru.
Iar, avantajul este ca aceste proiecte vor beneficia de urmatoarele tehnologii:
- Incarcare imagini instant;
- Ediare design site vizual;
- Auto scanare tag-uri si metatag-uri pentru a introduce template-uri automat;
- Schimbare template sau ceeare template design de la zero;
Etc.
Acesti oameni care m-au provocat si m-au zgandarit, ca sa opreasca acesta rascoala virtuala, trebuie sa imi cumpere proiectele mele, ca sa nu le mau dau gratuit, ca nu cred ca voi avea concurenta la capitolul gratis.
Acest mesaj va fi pblicat pe aproximativ toate site-urile ca orice programator sa cunoasca mesajul meu.
Daca ve-ti incarca sa stergeti acest mesaj voi apela la tehnologiile mele, ca sa va fac sa suferiti si mai mult.
Daca nu ma-ti fi racaiat si nu ma-ti fi facu sa sufar, eu as fi renuntat singur la acest domeniu de programare.
Am mai renuntat la multe lucruri in viata mesa, dar acolo am facut ancheta inainte sa renunt si mi-am dat seama ca era vina mea.
Am mai invatat sa mai las si de la mine, nu sunt un robot.
Pot sa spun, ca atunci cad am descoperit programarea JAVA, LISP si inteligenta artificiala, am vurt sa renunt, dar cand am vazut cati oameni isi bag joc de mine, mi-am dar seama ca nu este vina mea, ca este vina lor.
Ca si cel mai prost om din lumea asta ar riposta daca cineva al supara.
Uitati-va si voi. La un apicultor de albine, nu al inteapa albina, pana nu o sperie sau nu ai face ceva care sa reactineze.
Apropo, pe site-ul phpromania.net este la urmatoarea adresa proiect postat:
http://www.phpromania.net/project/130-S ... -line.html
Am postat o oferta completa pentru acel site de licitatii si am primit un mesaj automat ca mesajul meu va fi verificat si apoi postat si tot astept si nu mai apare oferta mesa acolo.
De parca cineva a pus o intrebare: Ce ai mai facut in ultima vreme?
Nu cumva mi-ai luat un proiect de la gura?
Astia dau raita, parca sunt supraveghetorii internetului.
Deci, eu inchei acest mesaj cu o ultima informatie.
6 sau 7 luni mai sunt pana la venirea programatorului WEB, dar poate sa fie si mai repede.
Astept parerile voastre.
Daca doriti sa ma contactati pentru discutii, despre acest subiect, o puteti face la ID-ul de Yahoo Messenger: paycity_eu

UnTip
Senior Member

Mesajde UnTip » Vin Iun 13, 2008 10:24 am

eu am impresia ca esti nebun
"Nothing has such power to broaden the mind as the ability to investigate systematically and truly all that comes under thy observation in life. "

HPgeo
Average Member

Mesajde HPgeo » Vin Iun 13, 2008 10:33 am

alin4lex
Average Member

Mesajde alin4lex » Vin Iun 13, 2008 10:57 am

HPgeo
Average Member

Mesajde HPgeo » Vin Iun 13, 2008 11:04 am

elrukn
Average Member

Mesajde elrukn » Vin Iun 13, 2008 12:04 pm

HPgeo
Average Member

Mesajde HPgeo » Vin Iun 13, 2008 12:16 pm

.joaffx
Junior Member

Mesajde .joaffx » Vin Iun 13, 2008 12:33 pm

Nu poti sa schimbi nimic !

Incearca daca vrei insa o sa vezi ca pierzi timpul :).
00101110011010100110111101100001011001100110011001111000

elrukn
Average Member

Mesajde elrukn » Vin Iun 13, 2008 12:59 pm

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Vin Iun 13, 2008 1:18 pm

|

HPgeo
Average Member

Mesajde HPgeo » Vin Iun 13, 2008 1:36 pm

Cristian.Tantar