judetul bucuresti?!

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

badtiger
Senior Member

judetul bucuresti?!

Mesajde badtiger » Vin Noi 23, 2007 3:49 pm

Am intalnit chestia asta la un script de inregistrare... pe f multe site-uri care teoretic se respecta am intalnit Bucuresti la judete, dar din ce am invatat eu la scoala stiu ca bucuresti nu are status de judet.
In ciuda faptului ca mi-ar usura codul, nu as vrea sa pun Bucuresti la <selct>-ul unde aleg judetul, daca este incorect
Voi ce parere aveti despre treaba asta?

necenzurat
Senior Member

Mesajde necenzurat » Vin Noi 23, 2007 11:58 pm

idee in loc de bucuresti scrii si tu "judetul de cacat" sau orice alta insulta catre bucuresti :)
-
meh

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Noi 24, 2007 12:16 am

necenzurat scrie:idee in loc de bucuresti scrii si tu "judetul de cacat" sau orice alta insulta catre bucuresti :)

necenzurel, daca ai chef sa spui tampenii, spune-le in alta parte ... nu imi insulta tu orasul.

badtiger ... Bucurestiul este singurul oras din Romania cu sectoare, pentru ca e asa mare. Din cate stiu eu fiecare sector reprezinta intr-un fel un judet.
Adica avem judetul "Bucuresti-sector 1","Bucuresti-sector 2" si etc, datorita numarului de locuitori.

Daca ar exista judetul Bucuresti, ar contine numai orasul Bucuresti, deci probabil de aia nu exista judetul Bucuresti, dar nu prea mi se pare o mare greseala sa fie judetul Bucuresti pe lista.

Nu stiu, eu la site-uri la judete am si Bucuresti, si asa e si la Posta Romana din cate am vazut : http://posta-romana.ro/index.jsp?page=c ... cp_judet=B

Ignora aia cu sectoarele de mai sus, e doar teoretic (desi eu mai pe toate actele cand era judet ori trageam linie ori scriam sectorul meu (care din cate am inteles este corect sa-l scriu daca sunt din capitala)).

carco
Senior Member

Mesajde carco » Sâm Noi 24, 2007 7:18 am

@badtiger, si cei din bucuresti ce ai vrea sa treaca la Judet, "N-am judet, sunt din bucuresti"?

Poti folosi acel camp (judet) pe post de Judet/Sector AB,B1,...,B6,CJ, ... OT

Judet/Sector: Olt (OT)

Judet/Sector: Sector 6 (B6)
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Noi 24, 2007 2:00 pm

carco scrie:@badtiger, si cei din bucuresti ce ai vrea sa treaca la Judet, "N-am judet, sunt din bucuresti"?

Poti folosi acel camp (judet) pe post de Judet/Sector AB,B1,...,B6,CJ, ... OT

Judet/Sector: Olt (OT)

Judet/Sector: Sector 6 (B6)

Aha, deci e valabila chestia aia cu sectorul ... ma bucur ca n-am spus prostii.

badtiger
Senior Member

Mesajde badtiger » Sâm Noi 24, 2007 3:27 pm

l-am pus la judete si am facut sa-i oblige sa puna sectorul dak aleg bucuresti :P ms pt ajutor

Înapoi la “Discuţii generale”