Semnaturi forum-uri.

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

k1ndo
PHPRomania Supporter

Semnaturi forum-uri.

Mesajde k1ndo » Mie Apr 18, 2007 4:12 am

Am observat pe unele forum-uri, anumite persoane ce au puse la semnatura, o poza ca background, peste care este scris ceva. De regula, cel mai des intalnite sunt statistici live, la servere de jocu (Counter-Strike, Vietkong, NS, etc).
Din pura curiozitate, va intreb, cum se fac acele semnaturi? Nu de alta, insa am observat ca sunt facute 'on the fly' si nu prea imi pot da seama cum.
Un exemplu il aveti aici, ca sa intelegeti ce vreau sa spun.

Cod: Selectaţi tot

www [dot] game-monitor [dot] com/client/design-imageModule.php?ip=80.86.83.137:27015

Sper sa nu fiu acuzat de reclama. Nu am nici o treaba cu respectivul site, insa la ora asta a fost primul exemplu care mi-a venit in cap.
Multumesc anticipat.

P.S Scuzati forma link-ului, insa alta metoda nu mi-a venit in cap, ca sa fiu lasat sa postez un link, fara sa fiu luat 'in primire' de scriptul anti-spam.

black diamond
Senior Member

Mesajde black diamond » Mie Apr 18, 2007 10:53 am

Cel mai simplu este folosind php si extensia GD, cu care poti edita imagini. De obicei se alege o imagine de o dimensiune fixa peste care se aplica text

Extensia GD
http://www.php.net/gd

Exemplu de folosire (cautat cu google, dai scroll in jos un pic)
http://www.webhostingtalk.com/showthrea ... did=308047
posturile mele | my tiny blog
p.s. pentru anumite lucruri trebuie un dram de logica si rabdare... sau o cautare scurta pe net. faceti uz de google!

k1ndo
PHPRomania Supporter

Mesajde k1ndo » Mie Apr 18, 2007 3:02 pm

Multumesc frumos pentru ajutor. Am incercat si eu sa caut pe google niste raspunsuri, insa avand in vedere ca nu prea stiam exact cu ce se mananca, nu prea am stiut nici dupa ce sa ii dau cautare.
Mersi inca o data.

Înapoi la “Discuţii generale”