am un domeniu .ro si as vrea sa imi accesez mailu de pe web, am configurat si Outlook-ul ptr mail dar vreau si de pe web...
Acum se poate accesa de genul: webmail.numedomeniu.ro si nu imi place... ptr ca ma pune apoi sa aleg intre Horde si SquirrelMail , nu imi place nici functia [ Enable AutoLoad ] ... as vrea ceva mai simplu .. si anume, exact cum apare aici mail.uvt.ro , au un link "webmail" in pagina care daca il accesezi ,ai nev doar de user si parola si intrii direct in mail....
se poate face asta? defapt se poate orice dar nu stiu eu , vrea cineva sa imi zica cum as putea sa fac la fel??
webmail mail.site-ul_meu.ro ?!?
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
ApologetX
- Senior Member
adevaru ii ca nu stiu cum functioneaza gmail apps dar o sa studiez problema.. deocamdata nu am primit nici un sfat in ceea ce am cerut eu... ,ar tebui sa instalez un clent de mail? si sa creez un subdomeniu? sau e o treaba din cpanel ? vreau sa am exact ca aici: mail.uvt.ro chiar daca nu cu acest clent de mail....