webmail mail.site-ul_meu.ro ?!?

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

ApologetX
Senior Member

webmail mail.site-ul_meu.ro ?!?

Mesajde ApologetX » Mie Noi 19, 2008 5:38 pm

am un domeniu .ro si as vrea sa imi accesez mailu de pe web, am configurat si Outlook-ul ptr mail dar vreau si de pe web...

Acum se poate accesa de genul: webmail.numedomeniu.ro si nu imi place... ptr ca ma pune apoi sa aleg intre Horde si SquirrelMail , nu imi place nici functia [ Enable AutoLoad ] ... as vrea ceva mai simplu .. si anume, exact cum apare aici mail.uvt.ro , au un link "webmail" in pagina care daca il accesezi ,ai nev doar de user si parola si intrii direct in mail....

se poate face asta? defapt se poate orice dar nu stiu eu , vrea cineva sa imi zica cum as putea sa fac la fel??

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Mie Noi 19, 2008 11:29 pm

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Joi Noi 20, 2008 12:02 pm

adevaru ii ca nu stiu cum functioneaza gmail apps dar o sa studiez problema.. deocamdata nu am primit nici un sfat in ceea ce am cerut eu... ,ar tebui sa instalez un clent de mail? si sa creez un subdomeniu? sau e o treaba din cpanel ? vreau sa am exact ca aici: mail.uvt.ro chiar daca nu cu acest clent de mail....

bruzli
Average Member

Mesajde bruzli » Joi Noi 20, 2008 5:55 pm

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Joi Noi 20, 2008 10:28 pm

bruzli
Average Member

Mesajde bruzli » Vin Noi 21, 2008 11:15 am

nu e complicat, urci fisierele, creezi o baza de date, si apoi editezi doua fisiere de configurare. Daca ai instalat alte script-uri si acesta ar trebui sa mearga usor.

ApologetX
Senior Member

Mesajde ApologetX » Vin Noi 21, 2008 11:19 am

nu pare greu din cate vad... insa nu stiu ce campuri trebe sa contina baza de date si acele fisiere probabil o sa ma prind ce trebe modificat... eventual da-mi id-ul tau daca intampin probleme.. al meu e apologetx_dorel ,am mai instalat script-uri dar de mail nu..

Înapoi la “Discuţii generale”